Home » Columns » Columns Boerenverstand » Zoethoudertjes

Zoethoudertjes

29 mei 2021 - Aangepast 29 mei 21


Terug naar normaal?

Volgens ex-premier Rutte is de lockdown nu eigenlijk voorbij. Maar is dat wel zo? Of hebben ze gewoon het punt bereikt dat ze het 'nieuwe normaal' noemen? Tenslotte zijn lang niet alle maatregelen van tafel en worden we nog steeds onder de knoet gehouden. De ijzeren vuist van de overheid is nog strak gespannen en we moeten het echt niet wagen om een eigen mening te hebben!

 

Ja, ondernemers zijn blij, sommigen in ieder geval, maar is dat wel terecht? Je mag nog steeds je zaak niet gewoon vullen, moet nog steeds met allerlei maatregelen rekening houden en voelt steeds dat 'zwaard van Damocles' boven je hoofd hangen. Het kan zomaar weer misgaan en er hoeft de regering maar een scheet dwars te zitten, of ze gooien de boel weer op slot. Nee, vrij zijn we zeker nog niet!

 

Mondkapjes

Zoals we al eerder schreven hebben de meest gebruikte mondkapjes qua besmettingsgevaar geen enkele zin, ze zijn zelfs gevaarlijk, maar ze hebben wel een functie: onderdrukking en gedragsverandering! Vroeger werden slaven gemuilkorfd, opdat ze niet onderling konden morren en overleggen en het was een teken van slavernij. Nu is het niet anders. We moeten nog steeds 'onze bek houden' en die ongezonde dingen dragen als teken van gehoorzaamheid en onderwerping!

 

Het is bevolking pesten en vooral de angst er goed inhouden! Zouden ze nu nog zin hebben, dan was er nog iets voor te zeggen, maar die dingen hebben geen enkele positieve invloed, net als die anderhalve meter en nog wat van die onzin. Mijn vrouw heeft momenteel 'corona' en dat heeft ze opgelopen onder een groep mensen die zich allemaal keurig aan de maatregelen hielden. Meer dan de helft werd ziek!

 

Niet onschuldig

"Maar jij vond het toch onzin, die covid-19? Een griepje toch?"

Nee, ik heb het nooit onzin gevonden. De onzin ligt hem niet in een ziekte. Ook griep kan dodelijk zijn en ja, er lijkt een ziekte rond te gaan die best heftige gevolgen kan hebben en zeker niet onschuldig is. In tegenstelling tot wat onze regering beweert zijn de meeste tegenstanders van de maatregelen geen 'coronaontkenners', maar maatregelenontkenners!

 

Coronavirussen bestaan al eeuwen, dus dat ontkennen is onzin. Ze variëren in effect, maar zijn niet nieuw. De maatregelen daarentegen zijn wél nieuw, totaal onzinnig en gebaseerd op een falende overheid, aan het handje van de farmaceutische industrie, die miljarden verdient aan onze gevangenisstaat.

 

Hoewel je jezelf kunt afvragen of covid-19 niet gewoon een verzamelnaam is voor meerdere luchtwegvirussen, is het een feit dat er mensen ziek worden en ook sterven. Maar niet in de mate die deze rigoureuze onderdrukking logisch maakt! Qua percentage slachtoffers wijkt het nauwelijks af van een zware griepgolf. De maatregelen daarentegen, kosten veel mensen hun levensvreugde, hun bestaan, gezondheid en zelfs leven! Nog nooit zijn door vaccinaties zoveel doden en gewonden gevallen!

 

Oplossing

De oplossing ligt hem niet in mondkapjes, vaccinaties of anderhalve meter afstand houden. De oplossing ligt in het toestaan van betaalbare, aanwezige en bewezen werkende medicijnen. Deze worden echter op alle manieren zwart gemaakt, verboden en weggelachen door Big Pharma, de industrie die al die tests, dure vaccins en vaccinatiepaspoorten in stand probeert te houden en daar echt vele, en dan ook écht vele, miljarden mee verdient!

 

De 'onderzoeken' naar deze goedkope, bewezen werkende medicijnen, die voor de Overheid zijn gedaan, werden zeer slecht, onder de verkeerde groepen en mogelijk bewust met verkeerde hoeveelheden medicijn tijdens de test, uitgevoerd door instituten die bestaan vanwege Big Pharma. Sinds begin vorige eeuw zijn bijna alle ziekenhuizen en medische onderzoekscentra gefinancierd en/of gesticht door een industrie die iedereen aan de spuit of pil wil hebben. Opnieuw het 'wij van WC-Eend effect' dus! Het gaat ze niet om onze gezondheid, maar om macht en poen!

 

Roverheid

En de overheid? Die blijft ons maar kneden en uitpersen tot we helemaal rijp zijn voor het gesticht ... eh, ik bedoel de complete afhankelijkheid van een slaafse gehoorzaamheid aan 'de wetenschappers' (althans de door de overheid geselecteerde wetenschappers), die niet werken aan onze genezing, maar aan het in stand houden van een systeem dat mensen berooft van hun vrijheid (lockdowns), waardigheid (mondkapjes) en gezondheid (vaccinatieslachtoffers).

 

Het is niet langer onze overheid, maar onze roverheid. Een beetje zoals de kasteelheren van vroeger, die alles te zeggen hadden over hun onderdanen, maar ze totaal niet respecteerden. Ze knepen ze uit en als ze stierven haalden ze de schouders op. Roofridders met 'het zwaard der overheid'. Roverheid dus ...

 

Zout


Rating: 4.7272727272727 sterren
33 stemmen