Home » Columns » Columns Boerenverstand » Wij van WC-eend ...

Wij van WC-Eend ...

Hoe druivensap en een schoonmaakmiddel met covid-19 en mondmaskers te maken hebben ...

24 mei 2021


Appelsientje

Ik was vandaag (zonder mondkapje) in de supermarkt en was op zoek naar druivensap. Druiven zijn erg gezond en helpen je weerstand verhogen, dus ach, waarom niet? Gezond eten is altijd nuttig in de strijd tegen virussen en je weerstand op peil houden is erg belangrijk. Of het nu gaat om 'corona' of 'griep'. Beiden kunnen gevaarlijk zijn (als het al niet hetzelfde is) en beiden doorsta je beter met een goed en gezond immuunsysteem. 

 

Toevallig was het nog in de aanbieding ook! Maar een nadere inspectie van het pak leverde een verrassing op! Minder calorieën, want 33% was extra water! Wel dezelfde prijs als vroeger de 100% trouwens. Maar wel veel gezonder, toch?

 

Zo ken ik er nog meer! Ik had liever gewoon 100% sap gehad en dan zelf die 33% water toegevoegd, want dan had ik meer voor hetzelfde geld. Dit patroon zie je steeds meer in supermarkten: prijzen blijven hetzelfde maar inhoud, omvang en samenstelling veranderen negatief. Deze valse manier van zakendoen is al een tijdje gaande. Je zou bijna gaan denken dat het kabinet er achter zit ...

 

WC-Eend

Velen kennen nog wel de oerdomme reclameuitspraak van jaren terug, waar een schoonmaakmiddel voor WC's werd aangeprezen door nepwetenschappers, die begonnen met 'Wij van WC-Eend ...' Later is deze uitspraak synoniem geworden aan het publiceren van wetenschappelijke onderzoeken die werden gefinancierd door diegenen die er zelf belang bij hadden. Natuurlijk vindt WC-Eend zijn eigen middel het beste!

 

Deze week stond er een artikel over mondkapjes in het AD, de 'kwaliteitsloze krant van Nederland'. Jubelend werd hier naar buiten gebracht dat er eindelijk wetenschappelijk bewijs is voor het nut van mondkapjes. Ik werd hierop gewezen door dit prima artikel. Het is een typisch voorbeeld van WC-Eend bewijs. Het instituut dat het onderzoek publiceert, is bijna compleet gesponsord door de EU en de Duitse overheid. Uiteraard is ook de Bill & Mellinda Gates Foundation een grote sponsor!

En heeeh ... wat een verrassing! Directeur Tania Singer is weer stevig geankerd in het World Economic Forum, dat zo graag onze wereld wil resetten en ons een microchip wil inplanten!

 

Overheid

Dit is nou precies hoe ook onze overheid werkt. Ze claimen te bouwen op de wetenschap, maar gebruiken alleen diegenen die passen in hun verkooppraatje. Wetenschappers die er anders over denken worden gewoon opzij geschoven, verguisd en als wappie neergezet. Dat is ondertussen trouwens een soort Geuzennaam aan het worden ...

 

Maar wacht eens even ...

Jubelen over dat er eindelijk wetenschappelijk bewijs is gevonden? Waarom dragen we die ongezonde ondingen dan al meer dan een half jaar verplicht? Waarop was die maatregel dan gebaseerd? Lucht? Natte vinger van de minister? 

En dan vindt je eindelijk 'bewijs' maar blijkt dat het is gevonden door diegenen die juist zitten achter deze hele globale gevangenisdictatuur! Dàt is nog eens overtuigend bewijs, maar dan wel van de kwade bedoelingen achter deze hele maskerade.

 

Het is al eens gezegd door de overheid zelf: de mondmaskers die we moeten dragen dienen voor gedragsverandering, niet voor je gezondheid!

 

Water bij de druivensap

Even terug naar dat druivensapje: Diezelfde overheid die ons gedrag zo graag verandert, heeft ook de mengverhouding van vrijheid en dictatuur in de hand. Net zoals bij die verdunde druivensap lengt de overheid onze vrijheid aan met gedragbeïnvloeding. De regering geeft wat terug, maar hou die mondkapjes er in, want die zijn gedragsveranderend (en slecht voor je).

Ze geven steeds even wat terug -ze kunnen ook niet anders nu de seizoensinvloed op virussen zich laat gelden- maar pakken dan net weer iets meer af of leggen nieuwe dingen op, zoals testen en vaccinatiepaspoorten. 

 

En maar doorwerken aan de Great Reset van Klaus Schwab en de Nieuwe Wereldorde! Het Nederlandse volk (en dat van de rest van de wereld) staat erbij en knikt 'amen'. 

 

Wees een wekker!

Wordt een wekker! Geen automatische, maar eentje die je steeds weer opwindt. De slapenden moeten uit hun indoctrinatienarcose komen. 

Laten diegenen die wakker zijn hun onderlinge verschillen opzij zetten en samen strijden voor de vrijheid en de eigen gezondheid! Niet met geweld, daar ben ik fel tegen, maar wel met elk toegestaan middel. Verspreid dit artikel en de vele goede artikelen en blogs van anderen die niet akkoord gaan met deze mix van dictatuur en beperkte vrijheid. We zijn geboren om vrij te zijn!

 

Zout


Rating: 5 sterren
10 stemmen