Zijn we slaven?

26 okt 2020, aangepast 22 aug 2023


Deze wereld lijkt gillend gek te worden en niets is meer ondenkbaar. Wordt het niet tijd om eens logisch na te denken over de toekomst en waar deze trein met mondkapjes naar toe dendert? Zijn we soms slaven of lemmingen?


Slavernij

Het is ondertussen wel duidelijk dat er helemaal niets meer klopt in de wereld van vandaag. Een soort globale verstandsverbijstering lijkt als een virus rond te waren en er lijkt geen vaccin tegen te bestaan.

Totaal onzinnige mondkapjes, eerder slecht dan goed voor je, werden tijdens de 'covid-19 pandemie' gedragen als trots symbool van de moderne slavernij. Zwarte Piet mag niet meer, maar we moesten wel slaafs gehoorzamen en met enthousiasme en onderdanigheid het teken van de slaaf aannemen: de muilkorf.

Veel mensen weten het niet, maar slaven werden vroeger soms 'gemuilkorfd' en kregen dus een soort mondkap om. Dat was vooral bedoeld om onderling contact te verhinderen en opstanden te voorkomen. Bovendien was het een teken dat je niets meer in te brengen had.

Niet alle slaven kregen een mondkap, maar het werd bijvoorbeeld gebruikt om leiders van een volk te vernederen of als straf voor ongehoorzaamheid.

 

Zwarte Piet

Ik blijf het apart vinden dat er protesten zijn tegen zogenaamde kenmerken van slavernij bij Zwarte Piet, maar aan de andere kant gehoorzaamheid en onderdanigheid werd geëist van een heel volk, of zelfs de hele mensheid.

Niet-medische mondkapjes hadden geen enkele zin tegen 'covid-19', maar hadden wel degelijk zin om mensen in angst te houden, te onderdrukken en tot slaafse gehoorzaamheid te dwingen.

 

Afbeeldingen zijn screenshots uit video J.D. Farag (link verwijderd wegens censuur van Youtube, maar hier is de link naar de aflevering op de site van Farag zelf)

 

Inwijdingsrituelen

J.D. Farag gaf in een heel sterke video (helaas ondertussen gecensureerd door Youtube, maar hier alsnog te zien) uitleg over hoe de maatregelen die ons knechtten, vaak werden gebruikt als inwijdingsrituelen bij sekten en occulte groepen.

Farag beschreef heel helder hoe dingen als het dragen van maskers, social distancing, handen wassen en isolatie, sterk verbonden zijn met slavernij en inwijdingsrituelen in geheime groeperingen Ze zijn bedoeld om de persoonlijkheid te onderdrukken en iemand te laten opgaan in de sekte.

Zo wordt in sekten meestal de nadruk gelegd op het ondergeschikt maken van je persoon aan de sekte (denk aan mondkapjes, iedereen hetzelfde) en isolatie door het verbreken van sociale contacten (social distancing dus).

 

Waar gaan we naar toe?

Veel mensen zien de toekomst steeds somberder in. Depressie en zelfmoord komen steeds meer voor. Dat is niet zo vreemd. Wanneer je geen toekomst meer ziet verlies je de hoop en dat verlies kan voor sommigen een te zware last zijn om te dragen.

Veel mensen zien een wereldwijde dictatuur ontstaan en ook dat is niet vreemd, want de toenemende onderdrukking door angst voor corona, klimaatgekte en straks misschien wel Aliëns of wat ze ook verzinnen, zorgt voor censuur (zie typisch voorbeeld), onderdrukking, strafmaatregelen en opsluiting. Dat zijn allemaal kenmerken van een dictatuur!

Christenen zien vaak nog een extra dimensie: de 'eindtijd' en de 'opname' van de gelovigen. De Bijbel is heel duidelijk over een komende wereldregering, onder een sterke 'leider'. Die leider zal echter geen goede leider zijn, maar een satanische heerser, die zorgt voor verdrukking en ellende.

Christenen putten hun hoop uit teksten die aangeven dat ze door God worden opgehaald voordat de wereld in echte chaos en slavernij valt. Anderen geloven dat ze eerst nog door die jaren van 'verdrukking' heen moeten. Hier zijn online goede artikelen over te vinden, zoals deze in Het Zoeklicht.

 

Sleutel

Waar gaan we naar toe? Dat zal afhangen van wat jij gelooft, denk ik. Zoals de wereld nu draait kun je waarschijnlijk rekenen op een hoop ellende en een werelddictatuur, waarin de farmaceutische industrie en de rijken der aarde, de totale controle en macht over je leven en financiën krijgen.

Als christen geloof ik echter in een toekomst. Wellicht de opname, die dichtbij lijkt te zijn. En mocht die niet komen (ik wil dat nog verder onderzoeken), dan is God nog steeds met de gelovigen. Het besef dat God bestaat geeft mijn leven een doel, zin, een reden.

Hoe het de komende jaren ook loopt: ik geloof dat God heel wat betrouwbaarder is dan de komende wereldregering(en), dus mijn keuze is duidelijk. Jouw keuze is aan jou!

Ik denk dat het voor iedereen goed is om eens over deze dingen na te denken. Wat je ook gelooft en waar je ook staat. Wanneer dit allemaal gaat gebeuren en hoe het in de komende maanden of jaren met de wereld zal gaan, is gewoon afwachten, maar dat er iets gaat gebeuren is bijna iedereen wel duidelijk.

 

Denk na

Hoe dan ook: het lijkt me een goed idee voor iedereen om na te gaan denken over je bestaan, waarom je leeft en wat je er mee doet. Daarvoor hoef je niet gelovig te zijn, maar ieder mens heeft wel degelijk een doel!

Tenslotte hoeven we niet als slaven of lemmingen naar de afgrond te marcheren (hoewel lemmingen blijkbaar slimmer zijn, want die lopen echt niet die afgrond in). Zelf nadenken, zelf onderzoeken en zelf logische conclusies trekken is de sleutel tot je toekomst. Gebruik die sleutel goed!

 

Zout

 

 


Rating: 4.7428571428571 sterren
35 stemmen