Waar komt dat geld vandaan?

Pagina's: De schokkende gevolgen voor de maatschappij

Laatste update: 20-9-2020


De Nederlandse staat leent steeds meer geld, om het vervolgens weg te geven aan landen in Zuid Europa. Ondertussen moeten onze bedrijven en zelfstandigen hun hand op houden om maar te kunnen blijven leven. Wat is hier toch mis en wie trekken er aan de touwtjes? ...

Wetenswaardigheden

Momenteel houden steunmaatregelen nog veel ondernemers overeind, maar dat zal snel veranderen wanneer de steunmaatregelen verder worden afgebouwd.

De feiten laten zien dat de hele crisis en dan vooral de aanpak met de 'intelligente lockdown', een enorme hoax is, een bedrog, wanbeleid, massahysterie en dat alles samen, zonder enige werkelijke grond van bestaan.

Je mag dus aannemen dat de enorm oplopende werkloosheid en het aantal te verwachten faillissementen niet nodig was en zeker is. Het is dus tijd om de maatregelen direct terug te draaien en onze economie weer op te starten. Het tegendeel gebeurt echter: meer zaken (eerder) dicht en nog meer angst en chaos zaaien.

 

Waar komt het geld vandaan?

Al dat geld dat nu wordt uitgeleend, moet ergens vandaan komen. De Staat leent daarvoor geld, wat het tekort op de begroting dus flink doet toenemen. Ook het enorme bedrag dat vervolgens weer aan landen in de EU wordt gegeven en geleend, lenen we eerst zelf. De regering steekt ons land dus steeds dieper in de schulden, wat ons chantabel maakt voor wereldbanken en de Europese Unie.

Dit zullen we later weer tegenkomen in belastingen en andere methoden die de Staat heeft om geld te innen. Uiteindelijk komt de 'gulheid' van onze overheid dus gewoon uit de zak van de burger.

 

Opzet?

Steeds meer mensen denken dat het opzet is: dat de bedoeling is dat de kleine bedrijven het onderspit delven, zodat er een basisinkomen kan worden ingesteld.

Zo kunnen de grote banken en internationals zoals de farmaceutische industrie, de macht, bedrijven en huizen overnemen. Dat lijkt vergezocht, maar het is een beproefd, communistisch recept. Iets waar de USSR tientallen jaren op heeft gedreven en dat nog in verschillende landen wordt toegepast!

 

Dodelijk beleid

Het is heel duidelijk dat de schade die nu wordt toegebracht, in geen enkel evenwicht staat met de werkelijke cijfers van de 'pandemie'. De gevolgen van het regeringsbeleid en dat van de meeste andere regeringen in de wereld, is dat miljoenen zullen sterven aan honger, onbehandelde ziektes en nog veel meer ellende. De wereld staat in brand en ze blussen met spiritus!