Code Rood | We worden voorgelogen

12 oktober 2020


Groot alarm!                                                        

Het is tijd voor code rood! We kunnen er niet meer omheen dat we worden voorgelogen en bedrogen. De regering vertoont steeds meer trekjes van een dictatuur en de onderdrukking neemt toe. Een kort overzicht van wat er werkelijk speelt ...

 Nee, dit is geen oproep tot geweld of revolutie. Dit is de bittere waarheid van wat er nu in Nederland en de wereld gebeurt. De wereld en ons land worden om een opgeklopte, weliswaar ernstige maar niet extreem dodelijke pandemie, in een razend tempo in een neo-socialistische staat omgevormd. Dat is een pittige bewering, maar we gaan er even wat cijfers en wat logisch denken bij halen. De waarheid is schokkend!

 

WHO

De World Health Organisation is een vooral door Bill Gates gesponsorde organisatie, die zich daarmee de macht heeft toegeëigend om de wereld in een lockdown en een ongekende crisis te dompelen. Roept de WHO een pandemie uit, dan gaan alle remmen los en verdwijnt het gezond verstand. Iets waar men blijkbaar zelf gebrek aan heeft, want kijk maar eens naar de reden waarom deze pandemie destijds is uitgeroepen tot dezelfde categorie als het vele malen dodelijker ebolavirus:

 

Wonderbare rekenkunde

De oproep van Tedros van de WHO die de wereld in paniek bracht, was gebaseerd op enkele simpele cijfers. De WHO had berekend dat Covid-19 maar liefst 34x dodelijker was dan de griep. 3,4% tegen minder dan 0,1%. Dat was inderdaad reden tot paniek.

Maar het klopte niet! De berekening was compleet fout. Wat klopte er niet? In video Jensen 127 vanaf minuut 31 wordt dit uitgelegd aan de hand van toenmalige cijfers van het CDC, het Amerikaanse RIVM:

 

- De 0,1% doden door griep in de VS, was berekend met 22.000 doden op ca. 36 miljoen geschatte gevallen, niet op het aantal van 222.552 bevestigde gevallen.

- De 3,4% doden door Covid-19 wereldwijd werd berekend bij 6668 doden (destijds) op 173.316 bevestigde gevallen en niet op het onbekend aantal geschatte gevallen.

 

Terug naar het leven

Dat is appels en tomaten vergelijken! Zou je namelijk voor beide uitgaan van de bevestigde gevallen, dan was het percentage griepdoden geen 0,1%, maar 10%! Dus 2,5x hoger dan bij Covid-19! Wat een kapitale blunder!

Nu is door de WHO ondertussen ook een nieuwe berekening gedaan op het dodental t.o.v. het aantal geschatte Covid-19 gevallen van 750 miljoen (!) en ineens is het percentage nog maar ca. 0,13% ...

Maar waarom komt dat niet de oproep om op de rem te trappen, ons leven weer op te pakken en weer normaal te doen? Er zit nogal verschil tussen 3,4% en 0,13%!

Waarom worden we nog steeds bang gemaakt en waarom verliezen we onze bedrijven, banen, gezondheid en welvaart dan? Het is allang bewezen dat je van angst ziek kunt worden en dat het verlies van je sociale zekerheid en veiligheid mensen gek kan maken. Er zullen nu veel mensen sterven omdat ze niet op tijd de zorg kregen die ze nodig hadden. Ja Covid-19 kan dodelijk zijn, maar kijk dan eens objectief naar de cijfers en zie de waanzin! Pak de knelpunten aan en gooi de boel weer open!

 

Of is er een verklaring?

Wanneer regeringen zouden moeten toegeven dat ze er naast zaten of een compleet verkeerde aanpak hadden, dan zouden ze toegeven dat ze faalden. En regeringsleiders falen niet! Dat kost ze de politieke kop. Dan liever door op een heilloze weg. Precies wat dictators ook altijd doen en deden!

Bovendien kunnen er nu allerlei regels en wetten worden ingevoerd die het normaal nooit hadden gehaald. Dit is natuurlijk dé kans voor meer controle en globalisme. We krijgen steeds meer schulden en dat maakt ons afhankelijk. Macht is gevaarlijk en verslavend. Zo zijn al veel dictaturen ontstaan. Je moet je altijd dit blijven afvragen: wie worden er beter van?

Of hebben ze andere plannen? Tenslotte vinden ze de wereld te vol en te vuil en streven ze naar extreme klimaatdoelen en bevolkingskrimp. Dan komt zo'n coronacrisis eigenlijk best goed uit. Er wordt al openlijk gesproken over een Green Reset en de globalisering dendert voort als een sneltrein. Allemaal dingen die ons privacy en welvaart kosten.

 

De blote keizer

We zien dat de keizer geen kleren aan heeft. Dat ze draconische maatregelen hebben genomen, die ouderen in eenzaamheid lieten sterven, mensen in wanhoop van balkons lieten springen en de noeste arbeid van veel ondernemers vernietigden. De regering heeft ons verkocht, verraden en overgeleverd aan niets ontziende banken en de rijkste mensen ter wereld, de farmaceutische industrie en een soort globalistische socialistische nieuwe wereldorde.

Mensen, pik dit gewoon niet langer en ga weer leven. Laat ze zien wat leven is!