Cijferoffensief gaat door!

16 september 2020, update 20 september 2020


Ze blijven het doen: steeds hogere aantallen besmettingen aankondigen en de 'dreiging' systematisch in onze hoofden stampen. Daarbij worden cijfers gepubliceerd die een standbeeld nog angst aan zouden jagen. Is dat terecht? We bekijken de cijfers eens wat beter ...

Alweer drogredenen

We schreven al eerder dat we ons nog wel kunnen voorstellen dat het aantal besmettingen 'oploopt'. Met zoveel fout-positieve uitslagen en ook nog eens steeds meer afgenomen tests, kan dat haast niet anders. Wat veel meer opvalt, is dat het aantal doden steeds ongeveer gelijk blijft. Ook nu staat het sterftecijfer, ondanks steeds oplopend aantal besmettingen, nog steeds relatief laag. Zoals al maanden het geval is.

Belletje

Wat ik niet begrijp, is dat mensen dat niet zien. Het is toch overduidelijk dat we hier voor de gek worden gehouden? Ja, er gaan mensen dood, dat is vreselijk, maar wie zegt me dat ze anders zouden zijn blijven leven? Waren ze niet gewoon aan het onvermijdelijk eind van hun leven gekomen?

Eigenlijk denk ik dat er wel degelijk bij steeds meer mensen een belletje gaat rinkelen. Alleen is de vraag of ze er wel naar luisteren, want de angst wordt er gestaag ingepompt.

Met de net weer begonnen vaste griep- en verkoudheidsmaanden zal de cijferreeks wel snel weer worden opgepompt. Normaal beginnen we in deze tijd weer op 0 met tellen, maar we kunnen er gerust van uitgaan dat ze in dit geval lekker blijven doorstapelen.

Even wat recht zetten

Volgens Volksgezondheidenzorg.info stierven er in 2018 gemiddeld 100 mensen per maand aan influenza. Dat is gemiddeld zo'n 3-4 per dag. Dat getal komt me eigenlijk heel bekend voor, zeker nu influenza ineens bijna niet meer lijkt te bestaan ...

Verder gingen er gemiddeld ongeveer 11 mensen per dag dood aan infectie van de luchtwegen. Dat betekent dat er in 2018 gemiddeld zo'n 14-15 mensen per dag stierven aan influenza of infecties aan de luchtwegen.  We hebben de cijfers voor je verzameld in dit overzicht.

Corona-pandemie is hype

Bestaat covid-19? Vast wel! Maar is het dodelijker dan de griep? Nee! Het wordt als hype gebruikt om onze wereld klaar te stomen voor een nieuwe wereldorde, waarin onze vrijheden sterk beperkt worden en we met angst onderdrukt dreigen te worden.

Wordt wakker! Begrijp dat dit veel meer is dan een pandemie: het is een greep naar de wereldmacht, de nieuwe wereldorde. Daarin willen de echt machtigen der aarde via hun medicijnmannen (Big Pharma) en priesters (regeringen, media, WHO) hun wereldrijk gestalte geven.

Conclusie

We zullen ons moeten ontworstelen aan deze godsdienst van angst. Het maakt niet uit of je gelovig bent, christen, moslim of wat dan ook: wil je in vrijheid blijven leven, dan zal je moeten protesteren tegen deze leugens en niet langer accepteren dat je zo wordt voorgelogen!

 

Ook interessant: vergelijking sterftecijfers per week van 2012-2020


Rating: 4.4545454545455 sterren
11 stemmen