Home » Nieuwsbrief » Nieuwsbrieven

De Gezouten Waarheid


Nieuwsbrief 20 november 2020

 

Grote veranderingen

Vanaf vandaag gaan we de site op een andere manier runnen. We gaan de nadruk op actuele ontwikkelingen terugschroeven en meer achtergrondinformatie brengen over wat er speelt in de 'gewone' wereld en in de wereld van geloof en religie.

De reden hiervoor is dat het vanwege problemen met de handen zwaarder is geworden om intensief te blijven schrijven en vooral om langdurig online onderzoek te doen. Helaas zal ik daarom als schrijver van ons team een stapje terug moeten doen.

Gelukkig zijn er goede alternatieven voor actuele informatie buiten de massamedia om, zoals Xandernieuws.net, Jensen.nl, De Wachter (Jaap Dieleman), J.D. Faraq en Café Weltschmerz. Ook The Epoch Times brengt nog goede informatie, maar dat is wel een betaalde uitgave (momenteel is een try-out mogelijk).

 

Wij gaan door

Hoewel ik de artikelen met veel plezier en enthousiasme schreef, zal ik dus veel minder artikelen brengen over de coronahysterie, de milieureligie en meer van dat soort zaken, waarin de overheid ons graag misleidt via de massamedia.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus er zal echt nog wel eens iets verschijnen, maar ik ga de nadruk toch leggen op wat me meer drijft in dit leven: misverstanden, misleidingen en misvattingen over geloof, religie en wetenschap doorbreken. Deze staan heel vaak mensen in de weg om een echte relatie met God op de bouwen en te geloven in plaats van religie te bedrijven. Je kunt wel degelijk een relatie met God opbouwen en dat vraagt om een heldere kijk op deze zaken.

Ongetwijfeld zullen sommigen teleurgesteld zijn dat ik minder over andere zaken schrijf, maar ik wil de energie en mogelijkheden die ik heb zo goed mogelijk inzetten. Wie afhaken: veel geluk en blijf wakker! We hebben jullie nodig om te strijden voor echte vrijheid in ons land! Wie blijft: welkom in onze nieuwe opzet!

 

Team Zout

 

Nieuwsbrief 13 november 2020

 

Vers van de pers

Vanaf vandaag gaan we een nieuwsbrief plaatsen, waarin we jullie op de hoogte houden van nieuwe artikelen, updates en info over ons project zelf. Schrijf je hier in om ook op de hoogte te blijven! De brief wordt ook op deze pagina geplaatst.

Voorlopig gaat het om een testfase, waarin we bekijken of een nieuwsbrief op dit moment past binnen onze capaciteit.

De laatste weken hebben we door omstandigheden onze activiteiten wat moeten verminderen, maar we gaan er nu weer vol tegenaan. Er is te veel gaande in Nederland en de wereld om stil te blijven en we willen graag ons steentje bijdragen aan onafhankelijke informatie en nieuws, dat niet worden bepaald door de grote mediabazen of de overheid, maar door feiten en waarheid.

 

Team Zout

Wil je deze nieuwsbrief niet ontvangen, meld je dan gewoon af via ons contactformulier.