Home » Nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen

13 november 2020


Nieuws en updates

Wil je nieuws ontvangen over onze site, updates en nieuwe artikelen, schrijf je dan hier in. Wij houden je op de hoogte van wat er speelt. Standaard sturen we nieuwe berichten door bij verschijnen en verwerken we updates in een wekelijks of maandelijks bericht. De nieuwsbrief wordt ook geplaatst op deze pagina op de website.

 

Testfase

Deze nieuwsbrief is nog in een testfase. We willen eerst zeker weten of we de respons aankunnen. Daarom kan het zijn dat er soms wat vertraging is. Mocht het (nog) niet te doen zijn, dan laten we dat weten.

 

Geef je op

Vul hieronder je gegevens in om de nieuwsbrief te ontvangen. Deze gegevens worden niet getoond op de website en je mailadres wordt met niemand gedeeld! Als naam mag je ook een schuilnaam invullen.

We vragen wel om een bevestiging na onze eerste verzonden nieuwsbrief. Ook doen we dit een enkele keer bij latere nieuwsbrieven. Dit is puur bedoeld om bots te weren, die ons project mogelijk willen torpederen.

Onbevestigde adressen worden niet opgenomen in de lijst en je kunt altijd een berichtje sturen om het zenden van de nieuwsbrief te stoppen.