Home » Info & contact » Nieuwsbrieven

De Gezouten Waarheid


Update 11 januari 2021

 

Grote veranderingen

De Gezouten Waarheid gaat een nieuwe koers varen. Niet dat de waarheid is veranderd, maar omdat de wereld is veranderd. De hersenspoeling en indoctrinatie van mensen is dermate groot, dat het zinloos is om nog te proberen mensen te overtuigen van de grote misleiding. Alle grote media, de meeste politici en een deel van de wetenschap hebben zich verbonden aan de grote leugen, die de hele wereldbevolking in haar greep heeft.

Daarom gaan we niet langer de nadruk leggen op het mensen wakker schudden. Wie nu nog niet wakker is, gaat dat door onze artikelen ook niet worden. We leggen liever de nadruk op positieve dingen, zoals groeien in geloof, optimisme, omgaan met stress en meer van dat soort zaken.

 

Wereldregering

Betekent dit dat we geen kritiek meer geven? Nee! We zullen regelmatig nog artikelen posten om de leugens aan het licht te brengen, maar het is meer een signaleren, niet meer een poging om te overtuigen. We zullen moeten hopen dat mensen zelf gaan inzien waar ze in terecht zijn gekomen en gaan zien hoe ze worden voorgelogen.

Gods Woord voorspelt de wereldregering al duizenden jaren. Er is niets nieuws onder de zon. Veel mensen kennen de Bijbel echter niet, snappen hem ook niet vanwege de moeilijke taal en lopen vast op religie. De Bijbel heeft echter niets met religie te maken. Hij gaat over relatie, de relatie met God en de mens, inclusief alle vallen en opstaan van die mens.

Daarover gaan we meer schrijven, in de hoop daarmee hoop te geven in deze donkere tijden. We gaan teksten proberen uit te leggen, een leesbare 'vertelling' van de Bijbel maken en proberen om duidelijk te maken wat het verschil is tussen religie en relatie met God.

 

Reageren

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt, heb ik (als schrijver) last van lichamelijk ongemak, namelijk last van de handen en een al jaren durende burn-out door persoonlijke omstandigheden. Die dingen zullen me echter niet hinderen om te blijven schrijven. Daarvoor is de passie te groot.

Wat wel gaat veranderen is de mogelijkheid om onder artikelen te reageren. Hoewel we de reacties enorm op prijs stellen, kost het extra energie om dit te monitoren en te beantwoorden. Bovendien willen we elke schijn vermijden dat het ons gaat om 'likes' en dergelijke. Daarom gaan we deze optie verwijderen.

Update 12-1: Wat alsnog wel blijft zijn de duimpjes. Deze zijn vooral bedoeld om te zien of we op de goede lijn zitten met wat we schrijven. Bij een aantal artikelen was dit al verwijderd, maar daar komt de optie terug, al zijn de 'oude' wel verdwenen. Ook de social media knoppen komen terug, niet omdat we die supporten (de censuur daar is enorm), maar om het nieuws zoveel mogelijk te kunnen verspreiden. Gebruik ze dus om anderen wakker te schudden ...

Dringende reacties, zoals fouten en onjuistheden, kunnen altijd naar ons mailadres worden gestuurd. We zullen echter niet altijd kunnen reageren, of mogelijk pas na enige tijd. Dit is geen desinteresse, maar puur praktisch.

 

Blijf wakker!

Sommigen zullen mogelijk teleurgesteld zijn dat ik minder over andere zaken schrijf, maar ik wil de energie en mogelijkheden die ik heb zo goed mogelijk inzetten. Wie afhaken: veel geluk en blijf wakker! We hebben jullie nodig om te strijden voor echte vrijheid in ons land! Wie blijft: welkom in onze nieuwe opzet!

 

Team Zout

 

Rating: 4.5 sterren
6 stemmen