Home » Columns » Columns Boerenverstand » Verloren onschuld

Verloren onschuld

11 november 2020

Niets is meer logisch in deze gillend gek geworden wereld. De leugen regeert en het lijkt alsof werkelijk alles wat ons wordt verteld met blind geloof wordt omarmd. Wat is er aan de hand met het gezond verstand?


Gek

Je kunt geen andere conclusie trekken: zelfs de nuchtere Nederlanders zijn bezweken aan een collectieve verstandsverbijstering. Zonder veel protest (dat wordt meteen de kop in gedrukt) wordt de ene na de andere maatregel door onze strot gedouwd en we accepteren het maar gelaten, of, zoals sommigen doen, eisen zelfs meer maatregelen. Zijn we nu helemaal gek geworden?

Er gaan mogelijk meer extra mensen dood door de maatregelen dan door Covid-19 zelf! Veel overledenen waren -hoe droevig ook- aan het eind van hun leven. Elk jaar gaan veel mensen dood aan griep of ziekte. Verreweg het grootste deel daarvan overlijdt aan een andere ziekte of kwaal en krijgt door griep of covid het noodlottige zetje na. Door andere zorg af te schalen veroorzaak je automatisch meer ernstig zieke patiënten en die kunnen dan ook sneller overlijden met griep of covid-19!

Meer bedden is ook geen optie want je zou toch maar geen patiënten op de IC hebben ...

 

Geen vrijheid meer

Ze pakken onze vrijheid af en dan zijn er nog van die droeftoeters die het niet genoeg vinden. Hoe is dat mogelijk? Het is nergens meer op gebaseerd. Hoewel ... nee, dat heb ik fout. Het is wel degelijk ergens op gebaseerd, namelijk op angst en indoctrinatie! Maak bijvoorbeeld demonstreren bijna onmogelijk en dwing mensen tot een slavenmuilkorf, als teken van onderworpenheid. Zet de bevolking er toe aan om sociale druk te zetten op onwillige mensen en vertel ze vooral niet de waarheid. Dàt is echte democratie, denk ik ...

Ook de uitspraak van minister de Jonge geeft aan hoe onze vrijheden steeds meer beperkt worden. Hij wil straks mensen die geen vaccin accepteren beperken in wat ze wel en niet mogen doen. Mensen belonen die zich laten prikken en tegenstanders te straffen, is echt heel fout! Hierdoor ontstaat dan een druk om toch maar te vaccineren en zijn we weer een stap dichter bij een verplichting. Dat is opnieuw richting dictatuur!

 

Media

Al jaren zijn we door de media voorbereid op deze slaafsheid. Steeds weer die angst opvoeren. De ene crisis na de andere. Telkens weer doemdenken en daar tegenover de 'doortastende regering', die 'tegen alle stromen in voor ons worstelt'. Althans, zo wordt het gebracht. De waarheid is natuurlijk heel anders. Ja, er zullen ongetwijfeld oprechte politici zijn en niet iedereen heeft dezelfde mening, maar het zijn eerder uitzonderingen dan regel.

De waarheid is dat veel politici vooral bezig zijn met hun eigen idealen en hun eigen partij, die straks stemmen moet winnen. Dat ze idealen hebben is geen probleem. Dat mag en is zelfs goed. Maar die idealen geven nog niet het recht om anderen te onderdrukken of om de hele bevolking tot diezelfde idealen te dwingen.

 

Leugens

Op hoeveel leugens hebben we premier Rutte al kunnen betrappen? Hoe vaak is hij op zijn beloftes teruggekomen? Daar gaan we nog wel eens over schrijven, denk ik. Dit kabinet heeft ons in diepe ellende gestort en blijft vasthouden aan een overtrokken pandemie, waarvan zelfs de WHO nu toegeeft dat de mortaliteit van Covid-19 bij mensen onder de 70, slechts 0,05% is, minder dan bij een zware griep.

(bron: WHO pag. 1, onder 'conclusie').

Het is duidelijk dat het nooit een doel was om alle maatregelen weer terug te draaien. Iedere nieuwe stijging van aantallen zieken (of dat nu griep is of covid-19) zal weer maatregelen oproepen en 'we' blijven braaf onze leider volgen en gehoorzamen. Zolang een bevolking in de leugen gelooft zal het niet wakker worden. Pas wanneer de schellen van de ogen vallen, is herstel weer mogelijk. De vraag is echter of de patiënt dan niet al is overleden.

 

Bananenland

Het lijkt me duidelijk dat er teveel angst in de regering is om te worden afgerekend op haar falen. Het is ook nooit haar bedoeling geweest om ons weer vrij te laten. Anders hadden ze dat afgelopen zomer wel gedaan. Ze bedekken hun fouten door nieuwe angst te zaaien en de waan in stand te houden. Dat is niet alleen triest, maar eigenlijk gewoon bananenpolitiek te noemen.

We mogen niet opgeven met het verkondigen van de waarheid. Alleen wanneer mensen de schellen van de ogen vallen, kunnen ze opstaan tegen deze dictatuur en indoctrinatie. Wanneer ze gaan inzien dat de kranten en mainstream media alleen nog propaganda brengen, gaan ze wellicht ook nadenken over hoe een land binnen een jaar compleet kapot gemaakt kan worden en hoe een volk blindelings achter een leider kan aanlopen.

 

Angst zaait dictatuur

Dat laatste hebben we een driekwart eeuw geleden in een buurland ook al eens meegemaakt en daar hebben we ons lang over verwonderd. Nu begint dat echter minder onlogisch te klinken. Met angst kun je namelijk een hele bevolking in bedwang houden. Dat hebben al veel dictators bewezen. Dit is misschien een nieuw type dictatuur in wording: de Europese Democratische Dictatuur, oftewel de EDD.

Laten we hopen dat het niet zover komt en bij de komende verkiezingen stemmen op een partij die kiest voor een vrij en onafhankelijk Nederland en zijn bevolking stelt boven de waanzin van het globalisme en de propaganda van de mainstream media.

En dan maar hopen dat alle stemmen ook echt tellen ...

 


Rating: 4.5 sterren
12 stemmen