Home » Columns » Columns Boerenverstand » Testmaatschappij

Testmaatschappij

6 mei 2021


Spoor kwijt

Ik zit met grote verbazing te luisteren naar een debat over het vaccinatiebewijs. Nou luister ik wel vaker naar dat toneelspel, maar mijn onderkaak verwijdert zich nu toch steeds verder van mijn bovenkaak. Hoe is het mogelijk dat er sowieso wordt gesproken over test- en vaccinatiebewijzen om te mogen genieten, even naar een café of feest te mogen, een museum te mogen bezoeken? Waar is het gezond verstand gebleven? Willen we écht in een testmaatschappij leven?

 

Een debat is uiteraard bedoeld om over dit soort dingen te praten, maar wat me echt opviel, is dat ze continue praten over testen, testen, testen. Steeds maar weer die druk om vooral maar veel te testen. Ze zijn nu volgens mij echt totaal het spoor kwijt. Denken ze dan echt niet even een héél klein beetje na over de logica, de impact en of je dit wel moet willen? En dan hebben we het nog niet eens over de kosten en wie hier weer het grote geld mee gaan verdienen. Ze hebben het over of tests gratis moeten zijn, maar daarmee ga je compleet voorbij aan de complete onzin, nee erger: totalitaire controle van de testmaatschappij an sich!

 

Vrijheid

Gisteren 'vierden' we bevrijdingsdag. Weliswaar thuis, met een verbod om echt samen te vieren, maar goed. Maar hoe kun je in hemelsnaam spreken over vrijheid wanneer je allerlei verplichtingen, vaccinatiepaspoorten en toegangstesten gaat eisen. Nee, ik trek dit niet door naar de Tweede Wereldoorlog, want dat was inderdaad een andere situatie, maar je kunt je wel degelijk afvragen waar onze vrijheid in 2021 gebleven is. Door te spreken over een vaccinatiepaspoort of testbewijs ga je toch echt wel in de richting een totalitaire controle, waar mensen worden buitengesloten die 'anders' zijn.

 

Veel mensen willen zich helemaal niet laten vaccineren. En ook niet laten testen. Ze willen geen deel zijn van een ongecontroleerd experiment met een DNA-veranderende techniek. Die willen vrij zijn en niet onder een soort permanente medische controle leven. Ze willen zich niet steeds moeten verantwoorden voor een cafébezoek, terrasje of het bezoeken van een festival. Een beperking met de eis van een test- of vaccinatiebewijs is het buitensluiten van andersdenkenden. Dat is discriminatie én dus tegen artikel 1 van de Grondwet! 

 

Testen

Ieder weldenkend mens zou pal tegen die toegangstesten moeten zijn. Of je nu wel of niet bang bent voor besmetting. Dit tast niet alleen je gezondheid aan (steeds maar weer die staaf in je neus), maar ook een van de meest kostbare dingen tijdens je leven: vrijheid! En het is ook totaal onhaalbaar en belachelijk. Steeds maar testen en prikken, want die test is zo weer verlopen en die prik moet nu alweer snel een update hebben. Dat blijft zo. Wat voor wereld is dit? Waanzin! Weten we eigenlijk nog wat léven is?

 

Nu hebben ze het over het vermijden van vaccinatiedwang door testen mogelijk en zelfs gratis te maken. Maar wanneer je tegen vaccinatie bent, ben je meestal ook tegen testbewijzen. Je houdt van je lichaam en vindt dat niemand het recht heeft om daar inbreuk op te maken. Ook is nog steeds niet duidelijk of die tests wel veilig zijn, is bewezen dat ze veel vals positieven geven en houdt het de angstsamenleving in stand. We moeten stoppen met testen, dan is de epidemie zo over.

 

Corona

Corona viel altijd onder een 'koutje' of 'griepje' en ja, ook daar gingen ieder jaar mensen aan dood. Veel soms. Maar het is een onderdeel van 'the circle of life' en nu eenmaal altijd een van de hoofdoorzaken van overlijden door ouderdom. Soms heet het longontsteking, soms griep en nu covid-19. Maar het is feitelijk een soort verzamelnaam geworden van een reeks aan griep- en verkoudheidsvirussen en gebracht als iets nieuws, waarvoor we ineens allemaal met een soort gentherapie moeten worden behandeld en anders moeten worden buitengesloten.

 

Dit moeten we niet willen! Wie zo vreselijk bang is voor covid-19 (en straks ongetwijfeld covid-21) moet niet vanwege die angst aan anderen dwang op willen leggen, maar gewoon lekker zelf thuis blijven, niet op vakantie gaan en vooral geen contact zoeken met andere mensen. Dus niet de vrije mensen opsluiten om zelf lekker op vakantie en naar de kroeg kunnen. Nog los van de vraag of vaccinaties niet leiden tot ergere mutaties, ondermijning van je immuunsysteem en uiteindelijk verzwakking en mogelijk zelfs de dood.

 

Computer

Iedere programmeur weet dat je een computer in de soep kunt laten lopen met één enkele bug, een foutje in de software. Meestal merk je er niets van, maar kon je bij die foute code, dan loopt de zaak vast. Niet voor niets bestaat het woord 'computervirus'. Ons DNA is daarmee te vergelijken. Het lijkt op een computercode!

Door aan ons DNA te sleutelen, via het inspuiten met een experimenteel (oorspronkelijk o.a. van geaborteerde kinderen en chimpansees afkomstig) mRNA, brengen we 'bewust' een gemanipuleerd virus aan in ons lichaam, met alle mogelijke gevolgen van dien. Wie dat wil doen moet het vooral niet laten, maar zoiets aan anderen in feite verplichten is een misdaad tegen de mensheid. Het is een doelbewuste besmetting met een 'virus' dat nog wel eens veel schadelijker zou kunnen zijn dan Covid-19.

 

Actie

Dat de eis van toegangstesten daar een opstap naar is, lijdt geen twijfel. Los van de financiële consequenties, gezondheidsaantasting en de vraag of we niet bezig zijn met de grootste hoax in de geschiedenis. Het voorstellen van de tests als certificaat van 'vrijheid' is een belachelijke verkrachting van het woord 'vrijheid'. Het is een schande! Een aantasting van onze vrijheid, eigenwaarde en menselijkheid. Dit moet stoppen! Zo snel mogelijk! 

 

Weiger die zinloze -zelfs schadelijke- mondkapjes en beperkende maatregelen en weiger om je te laten testen! Ik kan het niet anders zeggen. Dan maar niet op vakantie, niet naar de kroeg en niet naar een festival. Als iedereen blijft weigeren mee te werken, kunnen ze niet anders dat dingen terugdraaien of juist verplichten.

Dat laatste zou het laatste stootje kunnen zijn om mensen wakker te schudden uit de wereldwijde verdoving en in te laten zien dat we aan alle kanten worden bedrogen, gemanipuleerd en gekooid. Liever sterven in vrijheid, dan leven in een kooi!

 

Zout


Rating: 4.5098039215686 sterren
51 stemmen