Home » Columns » Columns Boerenverstand » Staatsterreur

Staatsterreur

2 november 2020

De nieuwe coronawet is er nog maar net door en nu al wordt de waanzin tot nieuw hoogte opgedreven. Een oud gezegde is 'macht corrumpeert' en die macht blijkt te leiden tot een ongekende terreur van de overheid tegen de eigen bevolking ...


Muilkorf

Wie had ooit gedacht dat onze overheid ons een muilkorf zou opleggen? Toch is het nu al een dringend advies en heeft het er alle schijn van dat de verplichting nog deze week een feit zou kunnen worden. Een mondkapje: gevaarlijk (kans op bacteriële infecties), toonbeeld van onderworpenheid, ontmenselijking en symbool van angst.

En dan al die andere religieuze handelingen, zoals afstand houden, idioot ogende elleboogstoten, handen wassen en ga zo maar door. We mogen ook vooral niet samenkomen, want owee, er zou zomaar persoonlijk contact kunnen zijn! Of neem de doempredikers van de regering, de 'wetenschappers' en de massamedia en de demonisering van elke kritiek. Het lijkt wel de Roomse kerk uit de middeleeuwen!

 

Corruptie

Het wil bij veel mensen nog niet indalen, maar we leven tegenwoordig onder een staatsterreur. Harde woorden, die niet iedereen me in dank zal afnemen, maar evengoed wel waar zijn. Hoewel we een gekozen regering hebben, lijkt zich nu een unieke situatie voor te doen: niet de regering regeert, maar de geheime machtshebbers op de achtergrond. De farmaceutische industrie, de wereldbanken, Bill Gates, George Soros en andere stinkend rijke politieke activisten, zoals de bazen van Google, Facebook, Twitter en dergelijke, hebben de feitelijke macht overgenomen.

Hoewel, uniek? Nee. Het is al duizenden jaren een feit dat regeringen worden beïnvloedt en zelfs gevormd door machthebbers achter de schermen. Corruptie is altijd al een probleem geweest in de wereld en politici werden vooral op hun troon gehouden door een goed geoliede achterban, die vaak zonder scrupules te werk ging. Vaak was en is religie een drijfveer om te gehoorzamen aan compleet onredelijke regels. Nu denken we dergelijke slaafse gehoorzaamheid alleen nog terug te zien bij sekten, maar niets is minder waar. Religie (niet te verwarren met geloven in een God of goden) is nog zeer actueel!

 

Milieureligie

Religie is namelijk niet verbonden met kerk, tempel of moskee, maar met een geloofsleer die wordt samengebonden in harde regels en wetten. 'Religie' heeft in principe niets te maken met spirituele goden. De huidige klimaatwaanzin is een typisch voorbeeld van een religie die geen echte god heeft. Ze kent allerlei dogma's (CO2-reductie, 'groene energie', klimaatneutraal), regels (overdreven milieuregels), priesters (EU, Greta, Al Gore) en religieuze doelen (klimaatbeheersing, mens ondergeschikt, vlees uitbannen). Ze bestrijdt andersdenkenden te vuur en te zwaard.

 

De coronasekte

Ook het huidige coronabeleid is een typisch voorbeeld van religie. Het gezond verstand is compleet verdwenen en heeft plaats gemaakt voor dogma's en mantra's (anderhalve meter, vermijd contact, was je handen stuk), erediensten (persconferenties, praatshows, NPO) en priesters. Werkelijke feiten, onderzoeken en cijfers zijn niet meer belangrijk, want die ondergraven het geloof in het grotere doel: de mens ontmenselijken en ondergeschikt maken aan de nieuwe wereldreligie.

De nieuwe priesters zijn virologen, artsen, Bill Gates, de WHO en verkopers van medicijnen en tests. Denk maar aan Mexicaanse Griep = feestje -Ab Osterhaus, persmoment Van Dissel en 'we moeten niet teveel IC-bedden hebben want anders hebben we niets te doen en dat is het ergste wat maar kan gebeuren'-Gommers. En we mogen de hogepriester (premier) uiteraard niet vergeten! De evangelisten van de staatsreligie zijn de talkshowhosts van de media en de journalisten van de grote kranten, die je gerust propagandabladen kunt noemen.

 

Inquisitie

En dan is er nog de inquisitie, de censuur door 'factcheckers', sociale media zoals facebook, instagram, google en twitter. Zij bepalen wie er wel en niet mogen spreken en verbannen ongelovigen of dwarsliggers. Zelfs tot de president van Amerika aan toe! Zij hebben 'de enige waarheid' in pacht en wee diegene die aan hen twijfelt.

Ook de overheid doet weer een duit in het zakje: geen afstand? Boete! Demonstreren tegen de maatregelen? Boete en arrestaties! Socialisen? Boete! Genieten van het leven met elkaar? Boete! En, niet vergeten, binnenkort in dit theater: Geen niet-werkend, niet-medisch slaven- .. eh, mondkapje? Boete!

 

Gek

De wereld is gek geworden. Nog gekker dan hij al was. Maar het is niet onlogisch, want dit moest een keer gebeuren. De mens is niet geschikt om god te zijn. Macht corrumpeert en mensen met macht staan die niet graag meer af. Christenen weten dat al deze dingen in de Bijbel zijn voorspeld, maar je hoeft niet gelovig te zijn om de komende wereldregering in opbouw te herkennen.

We mogen nog even een beetje adem halen en misschien nog een keertje vrij de natuur in, maar de plannen voor de Great Reset liggen klaar en worden nu uitgevoerd en het zal niet lang meer duren voordat we financieel helemaal afhankelijk zijn van de machthebbers hier op aarde. Zodra contant geld is verdwenen kunnen ze je werkelijk om iedere waanzinnige reden uitsluiten van het leven, door gewoon je account te blokkeren.

 

Tot slot

Het is jammer dat een column niet te lang mag worden, want ik kan hier dagen over schrijven. Er is nog zoveel te zeggen! Maar iedereen die dit leest roep ik op om anderen wakker te maken en te laten zien hoe we worden voorgelogen, geknecht en onderworpen, door diegenen die ons zouden moeten beschermen en leiden, namelijk de kasteelheren van de regering en de keizer in zijn torentje ...

 

Zout

 


Rating: 4.8461538461538 sterren
13 stemmen