Sociaal Krediet

18 oktober 2021


Controlestaat in opbouw

In rap tempo verandert ons ooit zo vrije landje in een totalitaire controlestaat, waar niets onmogelijk is voor de overheersers om hun zin door te drukken. Een nieuw staatje volksverlakkerij: het sociaal krediet ...

 

Het is weer zover, de regering duwde ons weer een stapje verder in de opzet van een absolute controlestaat, waarin individuele vrijheid niet meer bestaat. Dit is deels al een vaststaand feit, een gegeven, want de apartheidspas voor horeca, bioscopen en dergelijke is al in werking. Elke PCR-test die je doet levert meer van jouw DNA-gegevens op voor de centrale databases en nu al wordt gecontroleerd of jij eet in een restaurant, of drinkt in de kroeg en naar welke films je gaat. Steeds weer die scan tonen en reken maar dat dit straks makkelijk gaat zijn voor reclamedoeleinden en controle, want waar houdt het op?

 

Dit gebeurt onder het mom van virusbestrijding, een complete drogreden want je bestrijdt er geen enkel virus mee, maar zet mensen onder hoge druk om zich te laten volspuiten met een experimenteel vaccin, dat officieel niet eens gebruikt zou mogen worden omdat het totaal niet afdoende is getest. Nee, het heeft te maken met de agenda van de Nieuwe Wereldorde, zoals beschreven door het WEF en de Europese Commissie. Die vaccinatiepas is al jaren geleden aangekondigd, nog vóór iemand ooit had gehoord van covid-19!

 

Op dit screenshot van de EC-site is duidelijk te zien dat ze al in 2018 de plannen hadden voor de vaccinatiepas!

 

Bron: https://ec.europa.eu/health/sites/default/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf

 

Het komt ze vast wel héél goed uit dat er ineens een virus is dat de griep compleet vervangt, met dezelfde cijfers, symptomen en een vergelijkbaar sterftepercentage. Je zou toch haast gaan denken dat dit geen toeval kan zijn, maar denk dat maar niet want dan ben je direct een 'complotdenker'. Het feit dat dit schema op de site van de Europese Commissie staat bewijst echter dat het geen complotdenken is, maar een Europees complot!

 

Sociaal Krediet

In China wordt in bepaalde steden al gewerkt met een sociaal krediet. Daarin bepaalt je gedrag of je wel of niet mag reizen, een baan krijgt, een huis mag huren en nog veel meer. Door rood lopen? Strafpunt! Kritiek op de regering? Vergeet dat leuke huis of die overheidsbaan maar! De mogelijkheden zijn eindeloos om met zo'n controlemiddel een bevolking te onderdrukken op een manier waar zelfs Hitler en Stalin zich de vingers bij zouden aflikken.

 

In Italië mag je niet meer werken zonder QR-code en krijg je ook niet meer uitbetaald wanneer je daarom niet kunt komen. Een (verwerpelijke) test moet je zelf betalen, drie keer per week. In Hessen (D) is een wet aangenomen die supermarkten en bedrijven toestaat om QR-codes te gebruiken en weigeraars de toegang te mogen ontzeggen. Dit is fascisme! Dit is dictatuur en onmenselijk! Dat gaat hier toch nooit gebeuren? Niet bij die slimme, nuchtere Hollanders? Toch?

 

Afgelopen week werd tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen een motie weggestemd, die wilde uitsluiten dat er in Nederland ooit een dergelijk sociaal kredietsysteem zou worden ingevoerd! De partijen die blijkbaar wel iets zien in een dergelijk dictatoriaal bewind waren VVD, D66, CDA, CU en Bij1.

 

Ze houden blijkbaar liever de deur open voor een dergelijk systeem en dat werpt een heel ander licht op die 'coronapas'. Die pas is namelijk heel eenvoudig uit te breiden met zo'n kredietsysteem en later ook nog te gebruiken als betaalmiddel met EU-cryptogeld. Daarmee krijgt de Staat dan alle inzicht in alles wat we doen, kopen en gebruiken. Zou daar dat 5G-netwerk niet fantastisch voor uitkomen?

 

Dictatuur

Nu zullen sommigen zeggen: 'maar als ik niets verkeerd doe is daar toch niets mis mee?' Denk dan liever even beter na! Op het moment dat we allemaal met zo'n pas moeten rondlopen is onze vrijheid verdwenen. Ja, zolang je braaf meeloopt, je shotjes haalt en geen kritiek uit op de regering, krijg je een beperkt natje en droogje. Niet teveel hoor, want dat is slecht voor het milieu en die kachel moet ook wat lager, want anders kost het je milieupunten ... Ben je echter braaf en volgzaam, dan ben je nog 'nuttig' en mag je meedoen.

 

Het vervolg is wel dat je overal belasting over gaat betalen, over je kilometers, je CO2-uitstoot, je energieverbruik en ga maar door. Het is dan een kleine moeite voor een dictatoriale overheid om jouw kachel lager te zetten, je uitkering te blokkeren, je bewegingsvrijheid in te perken, toegang te ontzeggen tot winkels (zoals in Italië), je buiten te sluiten van activiteiten en vakanties en zelfs banen of huizen te blokkeren wanneer jij een andere mening hebt of iets principieel niet ziet zitten. En denk niet dat het nooit zover zou komen want zonder sociale controlepas kom je nu al geen restaurant, bioscoop of café meer binnen. Alleen wanneer je een stok in je neus liet/laat rammen of een nog geldende gifprik nam en je QR-code hebt gehaald. 

 

Weiger

Ik kan alleen maar zeggen: weiger! Doe niet mee met die opbouw van het nieuwe Communisme en blijf weg van die dictatoriale testcultuur. Laat je niet iedere dag nasaal verkrachten om een drankje te mogen drinken, op vakantie te mogen of naar een wedstrijd of show te kijken en laat je niet volspuiten met een niet voldoende getest vaccin, dat in Europa al ongeveer net zoveel slachtoffers lijkt te hebben gemaakt als er in een heel jaar in Europa omkomen door verkeersongelukken!

 

Natuurlijk: Niet iedereen mét covid-19 stierf aan covid-19. Maar ze telden wel mee als coronaslachtoffer. Dat dreef de nummers en daarmee de angst flink op! Hetzelfde geldt overigens voor mensen die kort na vaccinatie overleden. Niet iedere hartstilstand is veroorzaakt door het vaccin, Mensen gaan dood, ook na bijvoorbeeld een vaccinatie. Maar het is wel opvallend hoeveel mensen overlijden of ernstig ziek worden na die vaccinaties. Het aantal slachtoffers is enorm groot! 

 

De verhalen en het verdriet van hun naasten (waaronder ik mezelf ook reken) tonen aan dat er veel meer gaande is dan wordt toegegeven. Simpele vraag: waarom wordt er geen autopsie gedaan bij sterfte binnen enkele weken na vaccinatie? Of na sterfte aan corona? Mogen we iets niet weten?

 

Je bezit niets meer

Klaus Schwab en zijn World Economic Forum zeiden het al: 'je zult niets meer bezitten en je zult gelukkig zijn'. Dat klinkt allemaal mooi, maar het is vergif in een laagje suiker verpakt. Hun bedoeling is dat je alles leent en niets zelf hebt. Dat betekent tegelijkertijd dat ze het ook zo weer bij je weg kunnen houden of je kunnen weigeren om ook nog maar iets te huren of kopen. Zelfs je eten wordt dan door de machthebbers bepaald. Eet je liever vlees? Pech! Strafpunten! Een biertje of wijntje? Foei! Aftrek van punten. Lekker barbecue? No way: CO2-aftrek! Auto nodig? Eerst gehoorzamen anders krijg je hem niet mee! ... Als dat vrijheid en geluk is dan blief ik die maaltijd niet!

 

Denk niet dat dit niet ons voorland zou kunnen worden, want zowel ons koningshuis en onze premier Rutte en zijn adjudant Kaag hangen aan de lippen van de Grote Leider! En wat te denken van de opmerkingen van de ABN-bank, afgelopen week? De NOS schreef hierover op vrijdag 15 oktober 2021:

 

"Onderzocht wordt nog hoe zulk digitaal geld zo geprogrammeerd kan worden dat het alleen aan bepaalde zaken kan worden uitgegeven. Zo kan een overheidssubsidie voor wonen of studie in dat geval geprogrammeerd worden om alleen voor het betalen van de huur of collegegeld ingezet te kunnen worden. Ook kan een tijdslimiet worden meegegeven waarin de subsidie moet worden uitgegeven. Als dat niet gebeurt, verliest het geld voor de gebruiker zijn waarde".

 

Dit ruikt toch wel erg naar een onderdeel van een sociaal krediet! En waarom zou het daar stoppen? Wanneer worden dit soort zaken gekoppeld aan je QR? Wanneer wordt je geld ingehouden bij kritiek op de overheid? Wanneer sta je bij de kassa en blijkt dat je sociaal krediet voor vlees opgebruikt is?

 

Houd moed

Al die ellende, al dat gekonkel en gemanipuleer en al die slangen die ons moeten verleiden om van de verboden boom te eten: je zou er depressief van worden! Maar laat je er niet onder krijgen. Hou je rug recht en laat ze je niet onderdrukken. Bouw je alternatieve wegen, werk aan je relaties en sociaal vangnet en accepteer niet dat je wordt gemanipuleerd in een wereld waarin je niet meer jezelf mag zijn. Waar je een product bent, alleen bedoeld om als geldvarken en marionet te dansen naar de pijpen van een kleine groep ultrarijke machtswellustelingen.

 

Als gelovige zeg ik: richt je ogen op God en niet op de storm. Deze dingen zijn in het boek 'Openbaring' (h13) in de Bijbel voorspeld! Deze dingen zijn niet te vermijden, maar we hoeven er niet aan mee te werken! Als medemens zeg ik tegen iedereen die dat eerste niet ziet zitten: blijf jezelf! Laat je niet knechten en doe wat je kunt om deze aanval op onze vrijheid te weerstaan. Of dat nu is door burgerlijke ongehoorzaamheid, alternatieven bouwen, protesteren of andere legale manieren om de waarheid te verspreiden.

 

En stem vooral op partijen die zich verzetten tegen deze machtsgreep van Big Pharma en de griezels erachter! Verzet je. Maar hou het vredig! Geen geweld, want dat is juist wat ze willen. Ze willen chaos! Bij geweld kunnen ze ingrijpen en hun macht gebruiken. Daar hebben ze alleen baat bij, want dan kunnen ze nieuwe maatregelen of zelfs een 'staat van beleg' optuigen, zogenaamd 'om de vrede te bewaren'. 

 

Zout

 


Rating: 4.8181818181818 sterren
22 stemmen