Hyena's in de politiek

23 september 2021


Dit artikel zal mij waarschijnlijk niet door iedereen in dank worden afgenomen, maar de waarheid moet verteld worden! Zwijgen over onrecht voelt namelijk als toestemmen en ik zoek niet naar clicks, maar naar de waarheid.

 

Aaseters

In de nabeschouwingen van de overheidsbegroting bleek weer het hyenagedrag van diverse politici. Als deze aaseters, die in de natuur ook rustig een verzwakte prooi aanvallen en vermalen tussen hun krachtige kaken, stortten ze zich in volle overtuiging op Thierry Baudet, om een tweet waarin hij "de holocaust zou ontkennen". Zonder ook maar een moment na te denken dook een roedel hyena's bovenop hun slachtoffer, er vanuit gaande dat die zich niet meer zou kunnen verzetten. Ze misrekenden zich echter.

 

De tweet werd compleet uit zijn verband gerukt en dat wisten deze aasgieren maar al te goed. Baudet "praat" altijd met "aanhalingstekens", dat doet hij zelfs "met zijn handen". Het is "zijn manier" om iets "te omschrijven", net zoals hij in dezelfde "tweet" gebruik maakt van "aanhalingstekens" om "links" aan te duiden. Hij verwees naar een uitspraak en ontkent helemaal de holocaust niet. Hij geeft alleen aan dat de oorlog niet alleen draaide om de Joden, maar om nog veel meer slachtoffers en ellende. Dat is heel iets anders. Ook geeft hij in de tweet duidelijk aan dat nergens de holocaust wordt vergeleken met de coronapas! Het STAAT er toch heel duidelijk? Of zijn de hyena's  soms gestopt met lezen na dat ene woord?

De tweet was een reactie op beschuldigingen door drie Joodse organisaties aan het adres van het FvD en Van Meijeren, die een messcherpe vergelijking trok tussen wat er in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog gebeurde en wat er nu gebeurt. Een vergelijking is niet hetzelfde als gelijkstellen en nergens werd gesproken over de holocaust. Het ging over de jaren 30, de aanloop naar Nazi-Duitsland! 


Framen

Het zal natuurlijk ieder weldenkend mens duidelijk zijn dat deze hyena's boter op hun hoofd hebben. Ze strooien steeds met insinuaties dat het Forum voor Democratie extreem rechts is en nazi-sympatie zou hebben. Even ter verduidelijking: het "Nationaal Socialisme" was links, niet rechts! Wat ze beweren is complete onzin, maar het werkt wel! Veel mensen geloven nog steeds wat onze  kwaliteitsmedia(???) ze voorkauwt. Ze zeggen dan: "waar rook is, is vuur". Maar bedenk wel dat die rook wel eens uit een heel andere hoek zou kunnen komen aanwaaien of zelfs aan worden geblazen!

 

Dit is geen site van het FvD. Je hoeft het ook niet eens te zijn met de standpunten van het FvD. Dat moet iedereen zelf weten en ja, ook ik denk soms: dat had je anders kunnen zeggen/doen, maar dat heet vrije meningsuiting. Ik schrijf liever, anderen spreken en weer anderen doen liever. Ieder op zijn manier. Maar wat hier speelt is veel erger dan dat. Hier is sprake van regelrechte leugens en manipulatie om een politiek tegenstander in diskrediet te brengen en zijn geloofwaardigheid aan te tasten! Het is laster en kwaadsprekerij, bedoeld om iemand te beschadigen en daar kan ik nou nét niet tegen!

 

Prooi

Terug naar het debat: Als een groep hyena's duiken ze op Baudet neer, verwachtend dat ze hem nu eindelijk kunnen verscheuren. Jammer voor hen, maar deze man heeft al heel wat meer aanvallen afgeslagen. Hij weerstaat gewoon de aanval, zet ze voor het blok om dan te laten zien wat hij dan wel verkeerd heeft gedaan en huilend, met de staart tussen de benen, trekken ze zich terug in hun oerwoud van stoelen, om heel kinderachtig en zeer onbeschoft met de rug naar Baudet te gaan zitten, een gekozen vertegenwoordiger van iets van een half miljoen Nederlanders. Hoe kleinzielig en huichelachtig, want op andere momenten slepen ze steeds de oorlog erbij om te wijzen op het FvD!

 

Vervolgens houdt Baudet een fantastische speech, waarin hij loepzuiver uitlegt wat er allemaal fout zit in de corona-aanpak en deze regering. Prachtig!

 

Het is niet mijn gewoonte om hier een bepaalde partij aan te bevelen, maar deze flagrante leugens over en aanval op een verkozen volksvertegenwoordiger mogen niet verzwegen worden! Wat voor partij je ook stemt: dit stinkt aan alle kanten naar kwaadwilligheid, manipulatie en framing. Misschien is dat wel zo omdat Baudet gewoon gelijk heeft met zijn vergelijking met wat er destijds gebeurde met de Joden. Let wel: vergelijking, dat is dus wanneer je dingen naast elkaar zet en kijkt wat er overeen komt (dit even voor de meelezende overheidsdiensten, politici en massamedia).

 

Buitensluiten

Of wil iemand ontkennen dat Joden in Duitsland niet meer naar de bioscoop mochten, werden buitengesloten van het sociale leven en de schuld kregen van alle ellende in dat land? Ze zouden ziekten verspreiden, de staat ondermijnen en dat soort dingen. Heel verderfelijke leugens, maar wel feitelijk aangevoerd als reden voor onderdrukking. Lees de geschiedenis maar na!

 

Nu worden vaccinweigeraars buitengesloten, ze mogen niet meer naar de bioscoop, niet meer in eetgelegenheden en moeten van Hugo de Jonge bij een "genadig -zij het tandenknarsend- toegestane" maaltijd op een terras, maar hun behoefte doen op een Dixie, zo'n tijdelijke WC. Het lijkt me dan ook zeer terecht om de naam "Dixies" maar te vervangen door "Hugo's" ...

 

Hoezo mag je dat niet vergelijken met de aanloop naar de holocaust? Nee, ik verwacht (nog) geen concentratiekampen en razzia's, al zou niets me eigenlijk meer verbazen en zijn censuur en buitensluiting al een feit, maar het vergelijken met de periode voor die holocaust is volkomen legitiem. Ze lijken op elkaar! Punt! Wat de hyena's ook zeggen en grommen!

 

Wat voorbeelden

- Zo heeft Biden in Amerika uitgevaardigd dat de overheid geen zaken meer doet met bedrijven waarvan personeel niet gevaccineerd is. In Italië krijgen niet-gevaccineerden ook geen werk en loon meer en in enkele Duitse deelstaten krijgen niet-gevaccineerden geen loon bij ziekte doorbetaald.

Vergelijking: Duitsland deed vanaf 1938 geen zaken meer met Joodse bedrijven.

- In Slovenië kun je niet meer tanken of naar de supermarkt zonder QR-code, iets wat de EU ook wil. Zonder code mogen ook wij niet meer naar de bioscoop, kroeg of restaurant.

Vergelijking: Joden kregen een "J" in hun paspoort en mochten niet meer naar niet-Joodse winkels en de bioscoop en werden buitengesloten van een groot deel van het sociale leven.

- In Frankrijk werden duizenden zorgmedewerkers ontslagen omdat ze geen vaccin wilden.

Vergelijking: Joden werden ontslagen omdat ze Jood waren.

- In Nederland (en de rest van de wereld) worden gevaccineerden opgestookt tegen niet-gevaccineerden. Die worden asociaal, gevaarlijk, complotdenker, wappie en ga maar door genoemd. Ze zouden Covid-19 verspreiden en de schuld hebben aan de pandemie en de financiële gevolgen.

Vergelijking: Dergelijke dingen gebeurden in de jaren dertig met de Joden. Ze werden o.a. beschuldigd van het verspreiden van ziektes en de financiële malaise.

 

Oorlog en heden

Kun je de oorlog vergelijken met het heden? Nee! In ieder geval nu nog niet. Maar je periode vóór de oorlog is wel degelijk in bepaalde mate te vergelijken met deze periode, met haatzaaierij, onrust, verboden, geboden, lockdowns, mondkapjes, experimentele injecties, uitsluiting, pressie, censuur en ga maar door.

 

Gaat het FvD dan te ver met haar vergelijkingen? Ik denk van niet, want veel dingen (niet alle) komen overeen. Baudet en Van Meijeren hebben gewoon helemaal gelijk! Misschien is de reden dat politici en pers allemaal als hyena's over ze heen vallen dan ook niet de insinuatie over de holocaust, maar het onbewuste besef dat Baudet en Van Meijeren gewoon helemaal gelijk hebben en de waarheid over de situatie gewoon aan het licht komt!

De echte aanstokers, die onbeschoft met hun rug naar Baudet gaan zitten en hem negeren, gaan met de billen bloot en dat zou voor hen wel eens te gruwelijk kunnen zijn om te accepteren! En de kudde in de Kamer ...nja, die loopt wel mee in collectief ingestampte verontwaardiging over iets wat ze nooit hebben overdacht.

 

Dit was een lang artikel, misschien wat chaotisch want dit is aan één stuk geschreven, als uiting van een diep gevoel van onrecht over de manier waarop critici worden geframed, buitengesloten en weggecensureerd. Ik ben gewoon klaar met die huichelaars en hun leugens en gekonkel.

Hopelijk gaan de ogen snel open voor de waarheid en gaan we snel weer gewoon leven en ons druk maken over andere dingen, zoals de zin van het bestaan of hoe we als mensen weer mét elkaar kunnen leven, in plaats in angstige isolatie vanwege klimaat, besmettingen en andere dreigingen.

 

Wordt vervolgd in deel 2: Holocaust-trauma

 

Zout


Rating: 4.8529411764706 sterren
34 stemmen