Nooit meer normaal

1 mei 2021, aangepast 21 aug. 2022


Losgeslagen

Deze wereld is compleet gek geworden. Losgeslagen van eeuwenoude funderingen en totaal overgeleverd aan chaos, manipulatie en paniek. Niets is meer normaal en alles moet op de schop. Nou valt er zeker wel wat aan te merken op het 'oude normaal', maar het 'nieuwe normaal' brengt iets dat veel erger, benauwender, vrijheidsberovender en zelfs dodelijker lijkt te worden.

 

Het World Economic Forum, onder leiding van Great Reset goeroe Klaus Schwab, heeft nu zo'n dikke vinger in de pap dat zelfs onze koning en koningin, Great Rutte en 'Queen to be' Sigrid Kaag, met open mond hangen aan zijn lippen. Dat blijkt uit foto's die niet meer getoond mogen worden 'wegens copyright'. Wie is die Schwab en wat is dat WEF dat ze onze wereld willen regeren? Een simpel bezoek aan hun website (nee, ik link niet meer door naar dergelijke complotdenkers - tenzij zinvol) zou je genoeg moeten zeggen: ze willen de wereld 'resetten'.

 

Complot

Toch is dat WEF echt beangstigend, want ze hebben enorm veel in te brokkelen in de politiek van de wereld, Europa en ook Nederland. Zoals gezegd zitten Kaag, Rutte en het koningshuis diep in de pockets van het WEF, maar zitten ook presidenten, zoals Biden (VS), Trudeau (CAN), Johnson (VK), Merkel (D), Macron (F) en vele anderen, diep in die Great Reset Conspiracy.

 

Ze komen er ook gewoon voor uit en hebben daar zelfs een eigen term voor bedacht: Build Back Better. Zie ook deze korte video (en zet even je evt. vooroordelen opzij. Het is echt heel verhelderend). Het zijn de werkelijke complotdenkers, want ze smeden een complot tegen de vrije mensheid.

 

Chaos

Om een wereld te veranderen moet je hem eerst in complete chaos storten. Anders zal er nooit een Great Reset komen. Nationaliteiten, landen en grenzen werken daarin niet. De Great Reset houdt in dat je niets meer zelf hebt, alles staat onder controle van de 'Superstaat', ook wel 'Nieuwe Wereldorde' genoemd. Je hebt weinig echte vrijheden meer en moet precies volgens de regels van de wereldregering leven, anders wordt je verstoten of een soort tweederangsburger.

 

Waar hebben we dat eerder meegemaakt? Dit zou toch alle seinen op knalrood moeten zetten? Hebben we écht nóg meer alarmsignalen nodig? Tip: ik schrijf dit op 1 mei ('dag van de arbeid') en er komt ook nog een dodenherdenking en Bevrijdingsdag aan, deze week ...

 

Angst

De beste manier om mensen te onderdrukken, is het zaaien van angst. Dat deed iedere dictator in de geschiedenis en dat zien we nu weer: angst voor corona (dat in werkelijkheid niet veel meer slachtoffers maakt dan een stevige grieppandemie, zoals elke eeuw een paar maal verschijnt), angst voor klimaatverandering (die van alle tijden is, 6.000 jaar geleden kon je nog naar Engeland lopen), angst voor elkaar (mondkapjes, afstand houden, vooral niet socializen etc.) en angst voor Aliens, wat nu de kop opsteekt.

 

Zaai angst en mensen raken in paniek. Ze rennen als kip zonder kop rond en weten niet meer waar ze heen moeten. Ze schreeuwen om een 'sterke leider'. Hitler, Stalin en zelfs hedendaagse dictators bouwden daarop hun macht! Op dat moment grijp die macht in.

 

Mensen verlangen er dan zelfs naar om opgesloten te worden en veroordelen anderen die nog zelfstandig kunnen nadenken. Een soort pogrom tegen 'complotdenkers', 'Wappies' en 'klimaatontkenners'. Zonder enige onderbouwing overigens, want ze zijn zo in paniek dat ze geen tijd hebben om ook maar iets werkelijk uit te zoeken. Dàt doe angst met je!

 

Normaal normaal

Wordt het ooit nog weer een normaal normaal? Nee. Ik denk het niet. Deze wereld is al te ver heen. Machthebbers en de 'Great Reset Conspiracy' kunnen nu niet meer terug. Wanneer mensen werkelijk zouden inzien wat ze wordt aangedaan, zouden ze in opstand komen en dat mag echt niet gebeuren. Ze zullen dus nooit toegeven dat ze compleet fout zijn, de wereld in chaos storten en alles kapot maken, om uit de as een nieuwe wereld op te bouwen (met liefst 7 miljard minder mensen en alle macht in hun handen).

 

Ik ben tegen geweld. Laat dat duidelijk zijn. Ik geloof niet in gewapende opstanden en burgeroorlogen. Die brengen alleen maar meer chaos en spelen de elite in de kaart. Chaos is tenslotte juist wat ze zoeken (al zeggen ze het tegenovergestelde). De enige manier waarop we deze onzin nog kunnen tackelen, is door strikt tegen deze partijen te stemmen. Zelfs wanneer je daar andere dingen voor opzij moet zetten. We staan onder aanval en moeten vechten voor onze vrijheid.

 

Wat kan ik doen?

Een voorbeeld is burgerlijke ongehoorzaamheid (zoals het niet dragen van de zinloze mondkapjes - die een teken zijn voor onderdrukking), kiezen voor partijen die deze Great Reset niet willen en vooral met je omgeving het gesprek aangaan over wat er speelt -zonder 'te preken' want dat stoot alleen maar af! Laat een ander in zijn waarde. Zorg dat je onderbouwde informatie bij je hebt en laat de persoon uit zichzelf 'wakker worden'.

 

Meer kunnen we niet doen. Als gelovige kun je nog bidden ook, maar dit gaat verder dan je geloof of levenshouding. Dit gaat ons allemaal aan! Doen we dit niet, dan zitten we in no time in een wereld waarin je alles met een pasje (en later een chip) moet regelen, geen enkele vrijheid meer bezit en een te missen radertje bent in de Nieuwe Wereldorde. Dan hebben ze je in de klauwen en kom je dus nooit meer los!

 

Zout


Rating: 4.6875 sterren
32 stemmen