Logica

18 november 2020


Niet-werkende mondkapjes als heilige oplossing, niet-werkende maatregelen als noodzaak en een bevolking beschuldigen van 'overvolle' ziekenhuizen en IC's ... Snap jij het nog? Vandaag geen links, geen verwijzingen, geen beperking. Ik gooi mijn ei kapot op de stoeptegel en hoop iedereen te raken ...


Ben ik nou gek?

Zo langzaamaan begin ik te twijfelen aan mijn verstand. De twee grijze hersencellen die ik nog over heb, twijfelen en discussiëren zich een breuk en elke logica in de zichtbare wereld lijkt wel te komen uit een boek van een of andere science-fiction schrijver. Is er eigenlijk nog wel iets normaal in deze wereld?

Niet-werkende mondkapjes worden verplicht, goed-werkende medicijnen worden verboden of afgeraden, nog niet definitief gekozen politici worden door media onterecht als president-elect neergezet en onderzoekers die werkelijk de waarheid willen brengen, worden neergezet als complotdenkers en onruststokers. Is er ook nog maar iets logisch? ...

 

Besmettingen

Het aantal besmettingen dient steevast als handleiding voor de getroffen maatregelen. Daarvoor moet alles wijken. Dat die PCR-test helemaal niet betrouwbaar is mag geen verschil maken. We moeten het allemaal slikken! Gek toch, dat we steeds meer besmettingen krijgen? We dragen toch muilkorven, houden abnormaal afstand en springen op elke hik van de regerende sint of zijn pieterbaas? Doen we niet nagenoeg alles wat ons opperduo vraagt? Waarom zijn er dan nog besmettingen?

Omdat die test niet klopt. Simpel. Je kunt testen tot je een ons weegt, maar met een foute test krijg je foute uitslagen. Hoe kan het dat Elon Musk in 4 tests, 2x positief en 2x negatief getest kan worden? Hoe kan het dat mensen die niet op hun test verschenen, ineens positief getest bleken te zijn? Hoe kan het dat dit virus zó intelligent is dat het kan klokkijken, tellen, afstand meten, luistert naar persconferenties, checkt op leeftijd, nationaliteit en tests kan omzeilen? Het kan ook nog eens bepalen wie een complotdenker is en wie niet. Sterker nog, het kan zelfs politiek bedrijven en rekening houden met Amerikaanse en de komende Nederlandse verkiezingen! Doodeng!

 

Waar is de logica

Er is niets meer logisch in Nederland. Terwijl wetenschappers en zelfs de WHO aangeven dat lockdowns averechts werken en mondkapjes niet werken, moeten onze leiders weer kiezen voor het onlogische. Waar kun je nu nog heen met logica? Mondkapjesplicht terwijl ze niet werken? Dat is slavernij! Dat is machtsmisbruik en manipulatie! Ik heb recht op vrije lucht en een open ruimte voor mijn lippen. Wie is premier Rutte dat hij mij dat wil ontzeggen? Is hij soms God?

Vrijheid is enorm belangrijk. Daar zijn in de tweede wereldoorlog miljoenen mensen voor gestorven! Wie is het dan die ons dat afneemt, voor een virus dat niet meer slachtoffers oplevert dan een zware griep en aantoonbaar niet wordt ingetoomd door muilkorven en afstanden. Wat is hier nog logisch aan?

 

Kwaad

Ja, ik maak me kwaad en met mij velen. We worden geknecht en beroofd van onze vrijheden, door een overheid die er niet meer voor ons is, maar voor het systeem en voor de roeptoeters die ons willen beperken in onze vrijheid. Vrijheid is een grondrecht en moet ten alle tijde verdedigd worden. Vrijheid van ademen, vrijheid van bewegen, van omhelzen, van zoenen en knuffelen en vrijheid om zelf te bepalen of we het risico willen nemen om ziek te worden, door gewoon te leven als mens.

Ik wil vrij zijn. Los van die absurde manipulaties van de media en de overtrokken machtsuitingen van de regering. We hebben een regering nodig, maar het moet er wel eentje zijn die er voor ons, de mensen, is en niet alleen voor de globalistische wereldorde en farmaceuten.

 

Excuses

Ik verontschuldig me voor de pittige, soms wat bittere taal. Ik weet dat er ook mensen zijn die echt op hun manier proberen het goed te doen, maar dit is nu eenmaal een column en daarin gooi ik mijn ei op de stoeptegels, zodat het alle kanten op spat en liefst iedereen raakt!

We moeten weer mens worden, al die onzin afbouwen en weer samen gaan leven. Weg met die nutteloze, angst-opwekkende mondbedekking en weg met die even nutteloze en angst-opwekkende anderhalve meter. Ga weer leven en accepteer dat er dingen zijn in het leven, die je de kop kunnen kosten. Anders heb je alleen nog een kop in een dikke cocon van angst, onzekerheid en beperkingen ...

 


Rating: 4.6315789473684 sterren
19 stemmen