Home » Columns » Columns Boerenverstand » Killervirus

Killervirus

24 september 2020


De dood waart rond over de wereld. Overal heerst de gruwel, het virus dat de aarde op haar knieën bracht en hele bevolkingen in diepe, donkere duisternis stort. De meest dodelijke aspecten zetten me aan tot een gedachtenbrij ...

 

Controle

Terwijl ik zat na te denken over wat er allemaal in de wereld gaande is, besefte ik ineens hoe diep we eigenlijk in de problemen zitten. De uitwerpselen van een wereld die zich helemaal gek heeft laten maken door machtswellust, satanisch aandoende duisternis, angst voor ziekte en dood en een ziekelijke hang naar controle.

Die hang naar controle is zó groot, dat er miljoenen mensen door zullen sterven, bedrijven en hele landen kapot zullen gaan en een nieuw rijk van onbegrensde overheersing, macht en controle, uit de as zal opstaan. Het 'Laatste Rijk', oftewel: De Nieuwe Wereldorde.

 

Dodelijk virus

Is Covid-19 nu wel of niet een killervirus en verslindt het nu de aarde en haar bevolking? Nee! Het 'coronavirus' is niet meer dan een venijnige ziekte, die wel degelijk mensen doodt en ernstig ziek maakt. Maar dat doet het niet meer dan andere ernstige ziekten, zoals zware griepgolven en andere coronavirussen deden. De geschiedenis staat vol met dergelijke en nog veel ergere plagen, die de mensheid soms met tientallen procenten deed afnemen. Daarbij vergeleken is Covid-19 niet meer dan een middenmoter.

Het echte dodelijke virus is dan ook niet covid-19. Het echte virus is angst!

Angst die wordt gezaaid door de leiders achter de schermen en hun volgelingen. Angst voor de dood is vaak erger dan de dood zelf! Angst verlamt je, sluit je op en overheerst je, soms zo sterk dat je niet meer normaal kunt nadenken. Alle dictaturen in de wereld zijn en waren gebaseerd op angst. Elke duivelse sekte of religie, politieke stroming en regering, heeft hetzelfde universele kenmerk: angst!

 

Angst

Angst is hét wapen van onderdrukkers. Zelfs de meest redelijke mens kan op tilt gaan door angst. Het tast je immuunsysteem zwaar aan, zorgt ervoor dat je onlogische fouten maakt en jezelf zelfs in gevaar brengt en maakt je dus kwetsbaarder voor wat je vreest. Niet voor niets is angst de grootste drijfveer voor depressie en zelfs zelfverwonding en zelfmoord. Angst drijft mensen tot waanzin!

Kijk om je heen en zie hoe mensen reageren op angst. Niet-werkende mondkapjes, handschoentjes, gels, karren poetsen, niet meer knuffelen of handen geven, maar een idioot ogende elleboogstoot en ga zo maar door. Wel lachen trouwens: je niest in je arm en geeft dan netjes het virus door via je ellebogen. Niet alleen het coronavirus en wat er nog meer in je snot zat, maar tegelijk ook het angstvirus dat je zo goed is ingeprent.

 

Vrij zijn

De Nieuwe Wereldorde heeft heel veel bloed aan haar handen. Maar niet alleen zij: ook haar knechten, zoals regeringen, de WHO en haar kindje RIVM, de liegende en meelopende grote media, de niet objectieve virologen, de farmaceutische industrie en ga maar door, zijn bewust of niet schuldig aan de miljoenen die sterven aan angst. Angst die er voor zorgde dat miljoenen omkomen van de honger, want we helpen ze niet meer, dat is te eng en we hebben al die lockdowns. Ook al die eenzaam stervende ouderen, de onbehandelde zieken en ga maar door. De lijst slachtoffers is eindeloos.

Zullen we nog ooit vrij zijn? Niet als het aan de wereldheersers ligt. Die werken gestaag door naar die ene wereldheerser, die alle macht en religie naar zich toe zal trekken en zich voor zal doen als de grote redder, maar ondertussen de dood zaait alsof het snoepjes zijn. Vrij zijn kan alleen wanneer je niet langer een slaaf bent van manipulatie en angst, maar volger bent van de waarheid!

 

Tot slot

In de christelijke Bijbel wordt veel gesproken over het beest dat komt. Een heerser die alles opslokt en de wereld zal samenbrengen onder één religie, één machthebber en één wereldmunt. Die machthebber zal alle controle hebben over of en wat we mogen en kunnen kopen en verkopen en zal ons overheersen door een teken in onze hand of voorhoofd. Ze noemen hem 'de antichrist'.

Nu hoef je niet gelovig te zijn om te zien dat er in de gewone wereld, dus zonder religieuze teksten, een vergelijkbaar concept ontstaat. De opkomst van de Nieuwe Wereldorde lijkt erg op wat de christenen in hun Bijbel lezen. Het is dan ook niet gek dat er ook uit die hoek steeds meer wordt gewaarschuwd tegen de ontwikkelingen in de wereld. Het kan dan ook zinnig zijn om niet alleen de 'wereldse' kennis op te doen, maar ook eens te luisteren naar wat wakker geworden christenen te zeggen hebben.

 

Enkele voorbeelden daarvan zijn Xandernieuws en Jaap Dieleman ('De Wachter'). Hun opinie staat los van een bepaalde kerk en is gericht op de waarheid van wat er in de wereld speelt. Ook Het Zoeklicht is een goede bron van informatie. Niet-christelijke bronnen zijn bijvoorbeeld Jensen en Café Weltschmerz. Allen geven ze prima informatie over deze wereldorde, die haar angst zaait en daarop drijft. Verdiep je eens in deze bronnen en laat vrijheid je leven kleuren.

Laat je niet bang maken en wees vrij!

 

Zeer interessante 'must-read' over het komende einde: Tekenen van het Einde

 


Rating: 4.2105263157895 sterren
19 stemmen