Home » Columns » Columns Boerenverstand » Helaas, de dictatuur is een feit!

Helaas, de dictatuur is een feit!

28 oktober 2020


De nieuwe coronawet is er door. Helaas hebben de meeste politici ingestemd met een verdere beperking van onze vrijheden en de macht overgegeven aan blijkbaar onbekwame mensen ...


Satanisch

Het is zo vreselijk jammer om te zien dat politici niet het beste voor het volk na lijken te streven, maar hun eigen positie, imago en belang. Het had zo sterk kunnen zijn: toegeven dat je het fout had en gewoon weer terug gaan naar normaal, maar nee, onze premier Rutte en consorten kunnen het blijkbaar niet aan om te kiezen voor de waarheid. Zo jammer!

Dat er in het begin paniek was over dat virus, okay, kan gebeuren want niemand is perfect. Maar nu nog steeds vasthouden aan die onzin, terwijl de aanpak van Zweden allang bewezen is, PCR-test bewezen niet werken  en de aanpak via lockdowns allang desastreus blijkt te zijn (zie Spanje bijvoorbeeld), is op zijn minst onbekwaamheid, waarschijnlijker politieke angst en in het uiterste geval crimineel, mensonwaardig en bijna satanisch te noemen.

 

Overgave

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat Nederland zich heeft overgegeven aan een bezetter. De manier waarop ons beperkende maatregelen nu dwingend kunnen worden opgelegd, lijkt wel een beetje op die van de bezetter in de tweede wereldoorlog, die zelfs mensen een ster liet opnaaien als teken van onderdrukking. Mondkapjes die niet eens werken, dienen vooral als teken van onderworpenheid! Nog triester is echter dat nu niet alleen de Eerste en Tweede Kamer deze bezetting goedkeurden, maar zelfs een groot deel van de bevolking!

We kunnen natuurlijk eindeloos door zeveren over het nut of onnut van die muilkorven en de onbetrouwbaarheid en leugens van onze regering, maar ten diepste is het probleem van ons land dat de bevolking zich klakkeloos achter de mening van de overheid en haar onbetrouwbare adviseurs heeft geschaard. Wat kun je dan nog verwachten? Wie stopt dan nog deze dictatuur?

 

Nadenken

Grootste probleem is dat mensen gestopt zijn met nadenken. Ieder logisch denkend mens zou zien dat wat er nu gaande is op zijn minst disproportioneel of zelfs compleet belachelijk en crimineel is. Bijna de helft van de bevolking wordt even van zijn vrijheid, geld en toekomst beroofd, terwijl de andere helft niets durft te zeggen, uit vrees te worden verbannen. Het lijkt de DDR wel!

Denk na mensen! Denk!

Deze wereld gaat zichzelf niet redden en ja, er komt ooit een wereldregering, maar geef niet op om te strijden voor rechtvaardigheid en waarheid! Alleen de waarheid maakt je vrij! De absurde overgave aan de allang bewezen onbetrouwbare PCR-test geeft de regering vrij spel om ons steeds meer vrijheden af te nemen. Ze proberen zelfs kritieken zoals hier en op vele andere websites en kanalen, de mond te snoeren.

Er gaan zelfs binnen de politiek stemmen op om censuur in te stellen (lees ook hier), al heet het dan anders. Alleen al het feit dat de NOS een blad als "Gezond Verstand" tussen neus en lippen door ten onrechte een blad met complottheorieën noemt (zie afbeelding onderaan), geeft aan waar dit over gaat. Je hoeft het niet met iets ééns te zijn om het te respecteren als een andere mening. Dat heet vrijheid van meningsuiting! De waarheid is echter sterker en zal uiteindelijk zegevieren!

 

Moed houden

We moeten moed houden, de waarheid verkondigen en niet van slag raken door verdraaide en misbruikte cijfers! Ja, er komen meer mensen terecht in het ziekenhuis (zoals ieder jaar rond deze tijd) en ja, meer mensen worden positief getest. Wanneer die tests echter onbetrouwbaar zijn zitten veel mensen helemaal voor niets thuis, waaronder ook zorgpersoneel. Deze schaarste en crisis is gecreëerd, niet ontstaan!

Houd moed mensen, er worden steeds meer mensen wakker en hopelijk straffen ze deze regering keihard af bij de verkiezingen. Jammer dat de regering en de minister president niet open staan voor echte vragen, want ik zou graag een onderonsje met ze willen hebben en eens willen uitleggen waarom ze niet naast de pot piesen, maar naast de hele toiletruimte ...

 

Team Zout

 

Screenshot NOS.nl


Rating: 4.6315789473684 sterren
19 stemmen