Home » Columns » Columns Boerenverstand » Even terug op aarde

Even terug op aarde

5 januari 2022


Bizarre wereld

Wanneer je twee jaar geleden in coma was geraakt en nu zou ontwaken, dan zou je niet weten wat je ziet. De wereld is compleet veranderd en de mens verworden tot een soort futuristische angsthaas. Okay, niet ieder mens, maar laten we nu eens eerlijk zijn en kijken naar wat er tegenwoordig allemaal wordt geslikt ...

 

Laat ik beginnen met iedereen een beter jaar toe te wensen dan 2021! Hier bij De Gezouten Waarheid hebben we wel wat klappen gehad, waarover ik later misschien nog wel eens een column schrijf. 2021 is echter voorbij en een nieuw jaar begonnen, dus gaan we de boel weer oppakken. Binnenkort komen we met een nieuw project, waarin we hopen mensen richting te kunnen geven in deze waanzinnig geworden wereld. Maar nu over naar de column.

 

Waanzin

De waanzin die de wereld momenteel in zijn greep heeft, is werkelijk onvoorstelbaar. Nuchter nadenken, zelf onderzoek doen en kritisch kijken naar besluiten van de overheid lijkt bijna compleet verdwenen. Goed, er is nog een flinke groep die (soms redelijk) wakker is en nog zelf lijkt te kunnen denken, maar de volgzaamheid van het grootste deel van de wereldbevolking is werkelijk bizar!

 

Wie had enkele jaren terug kunnen denken dat mensen werkelijk alles zouden opgeven voor een reeks prikken, in angst voor een ziekte die bewezen op één lijn ligt met de griep qua gevolgen en sterftecijfers. Wie had gedacht dat een groot deel van de wereldbevolking zou verworden tot een soort verslaafde, die zich steeds weer laat 'boosteren' om maar niet die roes van 'veiligheid' te moeten missen? Klakkeloos geloven ze alles wat in de krant staat of op de massamedia wordt gepreekt. Het is complete waanzin!

 

Dénk!

Wie betaalt al die onzin? Wat is de werkelijke reden? We hopen er dit jaar verder op in te gaan, maar het is toch zeer bedenkelijk dat er zo enorm veel geld wordt uitgegeven aan spuiten, terwijl een stevige aanpak van de gezondheidzorg, voeding en gezonder leven bizar veel meer effect zou hebben.

Nederland steekt zich diep in de schulden, met maatregelen die werken als natte pleisters op een ontstoken wond en ons bindt aan een schuldenlast, waarmee later ons land, onze huizen en ons bezit simpel onteigend kunnen worden door de grote geldwolven en machtswellustelingen achter deze 'crisis', namelijk Big Pharma, het WEF, de WHO, de superrijken en de massamedia.

 

Wakker worden

Allemaal wakker worden nu! Het is tijd om op te staan en weer aan de slag te gaan. We kunnen niet langer een stel dictators laten bepalen hoe we leven! Ons gezapige leventje komt niet meer terug. Zo simpel is het! We zullen moeten bouwen aan een wereld onder aanval, onze zaken op orde moeten brengen en tegengas moeten bieden aan de leugens van de overheid en massamedia. Niet met geweld, maar met daadkracht, waarheid en een rechte rug.

 

Dit was even een korte column, om weer wat op te starten na (privé) een moeilijk jaar. Binnenkort komen we met nieuwe columns, een nieuw project en nieuwe artikelen. Check dus regelmatig even onze hoofdpagina voor nieuws!

 

Een fijn 2022!

Zout


Rating: 4.9 sterren
10 stemmen