Dictatuur

22 september 2020


Geheime opdrachten, ontlopen van verantwoordelijkheid, gesjoemel met de cijfers en censuur op alles wat 'het plan' in de weg staat. Stevenen we niet recht af op de grootste dictatuur die er ooit is geweest? Wat gedachten ...

 

Staatsgeheim

Vandaag kwam naar buiten dat minister de Jonge alle deals over vaccins tegen covid-19 onder staatsgeheim heeft geplaatst. Dat betekent dat er niets over uit mag lekken. Niet hoeveel miljarden het gaat kosten, niet wie verantwoordelijk is voor eventuele missers en slachtoffers daarvan en ook niet wie er eigenlijk beter van worden.

Alleen al het feit dat een minister zo'n grof middel inzet om alles onder de pet te houden, geeft aan dat er een heel vies spelletje wordt gespeeld. Waarom mogen wij het niet weten? Speelt hij niet voor dictator met onze eigen belastingcenten? Wat is dat voor dictatuur? Staatsgeheim ... werkelijk?

 

Mexicaanse griep

We hebben al eerder zo'n akkefietje gehad: de vaccins voor de Mexicaanse griep, ruim 10 jaar terug. Dat kostte miljoenen en voor veel slachtoffers leverde het ook nog eens een gemene slaapziekte op. En 'expert' Ab Osterhaus maar whisky schenken op het succes van zijn vaccinverkoop.

Ook in die periode was er kritiek op het gebrek aan transparantie. Maar hebben ze er iets van geleerd? Ja! Ze maken het nu gewoon staatsgeheim! Nog geheimzinniger, nog arroganter en nog meer dictatoriaal.

 

Dictatuur

Ik neem het woord dictatuur gewoon in de mond, want dit is mijn column met een vrijheid van meningsuiting en dat mag ik dus. Nederland glijdt af naar een regelrechte dictatuur! De hele houding van het kabinet straalt gewoon machtswellust uit. Ze hebben de macht en zijn niet van plan die nog ooit af te geven. ook niet nu het dodental al maanden stabiel is. Ze gooien er gewoon wat op niets gebaseerde besmettingspieken doorheen.

Het meeste enge aan dit alles, is dat het wereldwijd gebeurt. Overal buigen regeringen als knipmessen voor de WHO en haar hoax, haar leugens en paniekzaaierij. De cijfers van Zweden laten duidelijk zien dat we compleet voor de gek worden gehouden en zelfs erger dan dat: de maatregelen hebben een averechts effect en zorgen juist voor minder weerstand en meer ziekte!

 

Opzet

Dat dit geen toeval is, maar opzet, lijkt me voor ieder weldenkend mens zo logisch als maar kan. Dit is een opzet naar een dictatoriale wereldregering, een regering die alles onder controle wil hebben en is gebaseerd op angst. Angst, het wapen van elke dictatuur en de grootste vijand van onze weerstand tegen ziektes.

We worden overgenomen door een marxistische wereldorde, die elk individu uiteindelijk wil onderwerpen aan een totalitaire controle. Geen contant geld meer, alles digitaal, zodat zij je geld kunnen pakken wanneer ze maar willen. Eén wereldreligie, zodat iedere cultuur en elk ander geloof verboden kan worden en één wereldregering, bijvoorbeeld de Verenigde Naties, opdat elk tegensputterend land onderworpen kan worden aan haar doctrine.

Mensen, wordt wakker! De tijd is kort, want ze staan aan de deur om de laatste vrijheden in te perken!

 


Rating: 4.9 sterren
10 stemmen