De Waanzin

14 juni 2022


Deze wereld is knettergek geworden

Het moge duidelijk zijn: de wereld is stapelmesjokke geworden. Recht is krom, krom is recht en de leugen is de waarheid. Gillend lijkt de mensheid op de afgrond af te rennen ...

 

Crisis

Wie het nog snapt mag een nobelprijs aanvragen! Een stikstofcrisis die bij de grens van België en Duitsland stopt, een benzinecrisis omdat Poetin met sancties onder druk wordt gezet om een regionaal conflict en een wereld waarin je geen man of vrouw meer lijkt te mogen zijn. Kan het nog idioter? En waar was die selectieve verontwaardiging toen Amerika invallen deed in landen als Irak en nog vele anderen? Waarom waren er toen geen boycots?

 

Het lijkt wel of de crisis in de aanbieding is! Nu is er naast de Poetin-, de (onterechte) VS-president Biden-, olie en gascrisis weer een personeelscrisis opgedoken en de inflatiecrisis drijft de kosten tot waanzinnige hoogtes. We zullen het maar niet hebben over de vogelgriepcrisis, de klimaatcrisis en de politieke crisis. Laten we het dan maar niet hebben over de verstandscrisis bij onze bestuurders ...

 

Nee, Poetin is geen lieverdje, maar dat is ook Zelensky niet en zo zijn er nog meer ... Er wordt met twee heel verschillende maten gemeten en dat is verderfelijk en zelfs gevaarlijk! De blinde haat tegen Poetin is niet te verklaren wanneer je denkt aan wat o.a. Amerika heeft uitgevreten. Ter verduidelijking: die gasten zijn allemaal gek met hun oorlogen! Maar ga niet een Zelensky ophemelen als was hij God, en tegelijkertijd Poetin neerzetten als de satan, want dan zijn er heel wat meer die die titel kunnen  dragen!

 

Wie ook maar een klein beetje objectief onderzoek doet naar al deze crisissen weet dat we aan alle kanten worden voorgelogen!

 

Kun je zo dom zijn?

Is het nu werkelijk mogelijk om zó dom te zijn en toch minister (-president) te worden? Of is het gewoon kwade opzet, zoals 'boze tongen' beweren? Mijn mening neigt naar het laatste. Het kan toch niet zo zijn dat iemand willens en wetens de hele maatschappij kapot maakt en niet weet dat hij fout zit. De plannen van Klaus Schwab, van het Wordt Economic Forum, liggen open op tafel en onze koningin, premier en reserve-premier zitten gekluisterd aan zijn lippen. Uiteraard mogen wij niet weten wat er wordt overlegd. Daar zijn wij veel te dom voor ...

 

Zo langzaamaan begint het er steeds meer op te lijken dat we worden beduveld en verkocht, door de mensen die ons zouden moeten vertegenwoordigen. Het is toch te gek voor woorden dat er geen kritiek mag worden geleverd en dat bijvoorbeeld een partij als het Forum voor Democratie -dat duidelijk alleen wil dat wij als bevolking weer iets te zeggen hebben over ons leven en onze toekomst en probeert mensen wakker te schudden- steevast de mond gesnoerd word en van alle kanten onder vuur komt te liggen. Wij domme burgers mogen gewoon de waarheid niet horen!

 

Corona

Het is allang aangetoond dat corona niet gevaarlijker is dan de griep en dat het dezelfde type mensen zijn die er aan overlijden als vroeger aan de -nu verdwenen- griep overleden, maar toch wordt er alweer een nieuw coronaplan gemaakt, om de angst er in te houden. En er wordt weer gewoon meegelopen, meegetest en meegeoordeeld over ongevaccineerden. Alsof het heel normaal zou moeten zijn dat je jezelf laat inspuiten met een potentieel dodelijk middel om een niet bestaand risico te vermijden.

 

Het kostte mijn vader vermoedelijk zijn leven en hij was absoluut niet de enige ...

 

Ik vraag me dan ook af of het huidige personeelstekort -de nieuwste 'crisis'- niet gewoon het gevolg is van sterfte en arbeidsongeschiktheid door vaccinatie, maar goed; bewijs dat maar eens!

 

Boeren

Nu zijn de boeren weer de  'vaccinweigeraars'. Ze willen hun broodwinning niet opgeven voor een leugen over een niet-bestaande stikstofcrisis, een gecreëerde leugen, die stopt bij onze landsgrenzen. Wanneer ze protesteren tegen de aanval op hun bestaan zijn ze asociaal en denken ze niet aan de mensheid. Wordt wakker! Deze mensen verzorgen ons eten! We hebben ze keihard nodig en ze worden door onze (mis)leiders verkocht aan Brussel en de wereldmacht. Ze verdienen onze steun, niet ons onbegrip!

 

We worden geregeerd door mensen die niet ons welzijn zoeken, maar een duivels plan uitvoeren. We moeten deze mensen zo snel mogelijk wegstemmen (ja, ik ben tégen geweld!) en niet langer als makke schapen meelopen naar de elite die ons wil scheren en liefst ook nog slachten. Deze mensen zijn echt gevaarlijk!

 

Alsof er overigens nog maar iets menselijks is aan de poppenspelers die ons besturen als marionetten zonder enige eigen wil, rechten of toekomst.

 

Zout


Rating: 5 sterren
1 stem