Home » Columns » Columns Boerenverstand » De verkopers van de Leugen

De verkopers van de Leugen

Een reis naar de waarheid ...

26 augustus 2021


De Leugen

Lang heb ik getwijfeld om te schrijven over wat er sinds 2020 allemaal in de wereld gebeurt. 'Je steekt je hoofd uit boven het maaiveld', 'denk je aan je gezin, je kinderen?' en ga zo maar door. Het is zo gemakkelijk om redenen te vinden om je niet uit te spreken en in stilte te overleven. Tot ik bedacht dat ik het juist moest doen voor mijn kinderen, mijn gezin en iedereen die de waarheid wil weten! Ik bescherm ze niet door te zwijgen!

 

Ik kan ze met alle macht, wapens, woorden en daden proberen te beschermen, maar de macht in deze wereld vreet ze op of zal ze doden. Hoe dan ook! Daar kan ik niets aan veranderen, want 'deze wereld' is door-en-door verrot! Niet de aarde, maar de menselijke samenleving daarop. En dan heb ik het niet over de klimaatnonsens en 'ówee, we zijn met teveel!'. Ook niet over rassen, discriminatie, links, rechts, boven, onder. Het kwaad dat over deze wereld heerst heet 'duivels'. 

 

Geen paniek

Nu niet in de stress schieten: dit wordt geen geloofsartikel! Het woord dat in de Bijbel wordt gebruikt voor 'duivel' betekent zoiets als 'tegenstander'. De duivels die deze wereld regeren en nu alle macht naar zich toe willen trekken, zijn tegenstanders van de mensheid! Ze willen de mensen gewoon niet! Ja, een paar miljoen om voor ze te werken en te buigen, maar niet de vele miljarden die onze aarde met gemak aan kan. De duivels zijn degenen die op de achtergrond aan de touwtjes trekken.

 

Wie ze werkelijk zijn zal misschien nooit bekend worden, al zijn er wel namen bekend van mensen die er heel diep in zitten of zaten, of flink met hun vingers in de pap graaien. Denk aan de grote bankiers, Klaus Schwab met zijn World Economic Forum (WEF) en nog flink wat meer van die steenrijken. En dan heb je nog wat wel eens de 'illuminatie' wordt genoemd. Geen sprookje maar realiteit!

Daaronder heb je dan hun ondergeschikten, die met slaafse gehoorzaamheid aan 'het plan' hopen een trapje hoger op de ladder te komen. Regeringsleiders, politici, koningshuizen, wetenschappers, industriëlen, farmaceuten, mediamagnaten en mensen uit de film- en onderwijsindustrie.

 

Reis

Het zal duidelijk zijn dat dit geen kort artikel kan zijn. Daarom heb ik besloten om er een ontdekkingstocht van te maken en meerdere artikelen te schrijven. Ik hoop dat je de moeite wilt nemen om mee te gaan op deze reis naar de waarheid! Ja, het kost wat tijd, maar je ogen zullen wel open gaan voor wat er werkelijk speelt in deze wereld en wie jou en je naasten naar het leven staan!

 

Wordt vervolgd ...

 

Zout


Rating: 4.7692307692308 sterren
13 stemmen