Home » Archief » Algemene artikelen » Media en de Waarheid » De Nieuwe Wereldorde » Europese dictatuur stapje dichterbij

Europese dictatuur stapje dichterbij

16 september 2020


Ursula von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, heeft in haar 'troonrede' nog maar eens duidelijk gemaakt waar Europa naar toe moet. Een Europese regering, die zich helemaal inzet voor de Nieuwe Wereldorde.

Europese Staat

Ze zegt het niet letterlijk, maar het valt goed tussen de regels door te lezen. Zo wil ze de unanimiteit bij Europese beslissingen afschaffen en dat omzetten naar een 'gekwalificeerde meerderheid'. Dat klinkt heel democratisch, maar het zou een enorme stap voorwaarts zijn naar een Europese regering.

Nu is het nog zo dat elk land het er mee eens moet zijn, dus we hebben nog een (veel te beperkte) mate van zelfbeschikkingsrecht. Zou ze dit er echter door krijgen, dan heb je als land of paar landen die het niet met Europa eens zijn, niets meer in de melk te brokkelen. Dan is de Europese Staat een feit.

Dictatuur

Het zou inhouden dat Europa kan bepalen waar wij ons geld aan uitgeven, hoeveel migranten we moeten opvangen, of we nog Sinterklaas mogen vieren, of we nog koeien mogen houden, vlees mogen eten en ga zo maar door. Het is dan slikken of 'slaag krijgen'.

Dit mag natuurlijk nooit gebeuren! Ons land zou financieel leeg getrokken worden en onherkenbaar veranderen door de klimaatdictatuur, massa-immigratie en de machtswellust van een groep burocraten, die alleen denken aan hun eigen plannen voor een gecontroleerde wereldorde.

Nieuwe wereldorde

Von der Leyen wil 'de nieuwe wereld' groener maken. Dat betekent dus dat ze niet langer de oude wereld wil terugzien, maar een nieuwe wereldorde wil opstarten. Een groene dictatuur, waarin opnieuw Europa alles voor ons land gaat bepalen en we zelf niets meer in te brengen hebben.

Om dit te ondersteunen trekt ze weer alle stoppen open, want we schijnen de planeet te verwoesten met smeltende gletsjers, bosbranden en een razende covid-pandemie. Allemaal onze schuld.

De waarheid

Alsof wij in staat zijn om de wereld werkelijk op te warmen of af te koelen. Klimaatverandering is van alle tijden en niets nieuws. En van die bosbranden in Amerika komt steeds meer bewijs naar buiten dat ze zijn aangestoken, mogelijk om de herverkiezing van Trump dwars te zitten.

Die razende coronapandemie is in werkelijkheid onderdeel van de plannen van de Nieuwe wereldorde, waarover in een later artikel meer, De echte feiten en cijfers tonen aan dat deze 'pandemie' vergelijkbaar is met een normale griepgolf.

Cultuur uitwissen

Uiteraard gaat Europa ook bepalen waar de migranten heen moeten. Zo versnelt ze namelijk het doel: globalisering van de wereld en de verwoesting van landelijke culturen. Alle landen moeten zo snel mogelijk een multi-culti maatschappij worden, waarvan allang duidelijk is dat het nooit gaat werken.

Ieder land heeft een eigen cultuur. Dat willen vernietigen, onder andere door gedwongen migraties, is slecht voor de hele wereld. Laat iedereen zijn eigen cultuur behouden, welke dat ook is, maar gooi ze niet in de blender om tot een soort grauwe wereldorde-soep te komen, zonder smaak, kleur en diepte.

Conclusie

Het is hoe dan ook duidelijk dat we zo snel mogelijk uit die Europese soep weg moeten! Nederland moet gewoon weer Nederland worden, met alle Nederlanders, van welke kleur, soort of geloof ook, maar met een Nederlandse cultuur en samenleving.


Rating: 4.5454545454545 sterren
11 stemmen