Home » Algemeen » Wetenschap zonder censuur

Wetenschap zonder censuur

Wetenschappelijke artikelen die door censuur niet gehoord mochten worden


In deze verzameling kun je artikelen en links vinden, die niet door de screening van de overheidsmedia zijn gekomen. Publicatie betekent niet dat wij altijd achter de inhoud van een artikel of video zullen staan, maar dat we vinden dat hij wel gelezen of gehoord moet kunnen worden.


Censuur | Alleen al het woord doet rillingen over menig rug lopen. Dat heb je toch alleen bij een dictatuur ...?

 

25 september 2020 | Xandernieuws | Malariamedicijn mag toch gebruikt worden tegen corona

13 september 2020 | Xandernieuws | Farma-gigant Pfizer: anti-vaxxers schuldig als vaccins corona niet stoppen

Over hoe de Farmaceutische industrie nu al een eventueel falen probeert af te wentelen op mensen die geen vaccin willen laten inspuiten. Een must read! ...

12 september 2020 | Xandernieuws | Hoogleraar Capel vergelijkt angst voor corona met angst voor Cholesterol over een alweer geblokkeerde video van Café Weltschmerz. Deze video (hier nog te bekijken) gaat over het bedrog achter zowel corona als cholesterol. Over grote leugens en grote verdiensten via de doodsangst van de mens ...


Rating: 5 sterren
6 stemmen

Reageren

Wil je reageren, dan kan dat hieronder. Het email-adres verschijnt niet zichtbaar op de pagina. Alle reacties worden eerst getoetst, dus er kan enige tijd zitten tussen je reactie en plaatsing. Wil je anoniem reageren, dan kun je als mailadres invullen: doeikmaarniet@gmail.com. Anonieme reacties worden wel extra beoordeeld.

Geplaatste links openen gebeurt onder eigen verantwoording! Wees altijd voorzichtig met links en het geven van persoonlijke informatie! Plaatsing van een reactie betekent niet automatisch dat we het met de inhoud eens zijn. We zijn gewoon tegen censuur, al worden reacties die niet voldoen aan onze huisregels niet geplaatst.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.