Doe de quiz

Laatste toevoeging: 13-11-21


Een spelletje is altijd leuk, zeker wanneer de inhoud je helpt om richting te krijgen binnen de chaos van onze huidige samenleving. Daarom hebben we voor een nieuwe opzet gekozen: de quiz! Zoek je weg door de vragen en je zult antwoorden vinden die je verbazen, intrigeren en misschien ook wel laten lachen. Reacties kun je onder deze pagina kwijt.

Veel plezier!


Quiz 1 - Rutte en De Jonge

Het zal ongetwijfeld in de toekomst een apart vakgebied aan de universiteit worden: de logica van Rutte en De Jonge ... 


Reageren

We voegen bij uitzondering een mogelijkheid tot reageren toe. Dit kan om praktische redenen alleen op deze pagina (onderaan). Geef gewoon je eigen mening, ook wanneer die afwijkt van die van ons. Zolang je rekening houdt met onze basisregels is dat geen enkel probleem.

Dit is een idealistische website zonder inkomsten, gericht op waarheid en rechtvaardigheid. Hoewel we zelf ons geloof in God niet onder stoelen of banken steken staat het iedereen vrij om te reageren, onafhankelijk van achtergrond, kleur, geloof of leefwijze. Dit is geen religieuze website, maar een poging om samen de waarheid over Nederland aan het licht te brengen.

 

Basisregels

 

Wat is niet toegestaan: spam, gevloek of grof taalgebruik, oproep tot geweld of haat, erotisch getinte reacties en bewust kwetsende reacties. Ook het promoten of afkraken van bepaalde religies of stromingen wordt niet toegestaan. Dit is bedoeld om het algemene karakter te bewaren.

Mogelijk komt voor geloof, religie en maatschappelijke stromingen in de toekomst een apart deel op deze website.

Duidelijke desinformatie wordt verwijderd of door ons van commentaar voorzien. Je hoeft het niet met ons eens te zijn en mag gewoon je eigen mening geven, zolang het maar valt binnen de fatsoensnormen en regels die we hier hanteren.

Reacties kunnen worden verwijderd wanneer ze niet passen binnen onze regels. We hebben niet altijd de capaciteit om alles van commentaar te voorzien, maar verwijdering vindt alleen plaats wanneer duidelijk inbreuk wordt gemaakt op onze basisnormen.

We houden ons het recht voor om in te grijpen bij discussies of in situaties die niet passen in de stijl van onze site. Dit is een experiment, waarbij we afwachten of het voor ons kleine team bij te houden is. Mocht dat niet het geval zijn, dan stoppen we mogelijk met deze reacties te plaatsen.

Veel plezier!

 

Team Zout


Je naam moet uniek zijn, maar mag een schuilnaam zijn en je hoeft niet verplicht je eigen email in te vullen. Vul dan als mailadres in: doeikmaarniet@gmail.com. Houd berichten kort, met voldoende witregels en duidelijk.

Lees de tekst hierboven over de geldende basisregels!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 5 sterren
3 stemmen