Andere nieuwsbronnen

Laatste update: 29 oktober 2020


Lijst met 'alternatieve' bronnen

Opname in deze lijst betekent niet automatisch dat we altijd achter de betreffende inhoud staan. Voor een evenwichtige kijk op wat er in de wereld gebeurt, is het gewoon belangrijk om alles te zien vanuit verschillende standpunten.

Deze lijst is niet compleet en zal regelmatig worden aangevuld of gewijzigd.


Café Weltschmerz

Site met voornamelijk video's en interviews over de actualiteit en het regeringsbeleid. Kritisch over de corona-aanpak en de invloed van de farmaceutische industrie. Geeft een stem aan wie niet gehoord worden. Stelt misstanden aan de kaak en biedt een helder inzicht over veel wat er speelt in Nederland.

 

Jensen

Deze oude bekende uit spraakmakende talkshows op TV, heeft een eigen site en youtube-kanaal. Daarin stelt hij de waanzin en leugens van de politiek en media aan de kaak. Wordt regelmatig gedemoniseerd bij NPO en de massamedia, maar heeft een heldere kijk op veel zaken.

Enig punt van kritiek is zijn soms kwetsende benamingen. Hij is vaak bot en direct. Wie daar doorheen kan kijken krijgt een schat aan verhelderende informatie over onze regering, media en maatschappij.

 

Xandernieuws

Een beetje een vreemde eend in de bijt. De site heeft een christelijke signatuur, maar gaat diep in op complotdenken, de Nieuwe Wereldorde en waarschuwt tegen Gates, de WHO en andere globalistische mensen en instituten.

Zeer sterke artikelen wisselen af met soms ongeloofwaardige content. Feit is dat deze site heel veel dingen die nu gebeuren, al jaren geleden aankondigde. Lees wat door het sfeertje heen en je ziet een schat aan goed onderzoek naar Deep State en de wereldorde.

 

Ongehoord Nederland

Website van een omroep die een ander geluid wil laten horen in de NPO. Wordt sterk tegengewerkt vanuit de publieke omroep, maar zal volgend jaar genoeg leden hebben om een luis in de pels van de publieke omroep te worden.

De berichtgeving is duidelijk, pittig en bedoeld als tegengas tegen de extreem eenzijdige berichtgeving van de Staat en haar omroepen. Heeft een duidelijke mening over immigratie en de vernietiging van de Nederlandse cultuur.

 

De Wachter

Christelijk youtube-kanaal, waarin Jaap Dieleman zijn duidelijke visie uiteen zet over de huidige corona-maatregelen. Is niet alleen bedoeld voor gelovigen. Hij bekijkt de huidige ontwikkeling vanuit een parallel met de Bijbel, waarin veel van de huidige ontwikkelingen zijn aangekondigd.

Geen gezever, maar heldere taal. Wie niet gelovig is moet even langs wat Bijbelteksten, maar zal niet teleurgesteld worden in de boodschap die deze oprechte man brengt.

 

Gezond Verstand

Van de website:

Gezond Verstand is een onafhankelijk blad, opgericht in augustus 2020, en verschijnt elke twee weken in een oplage van 100.000 exemplaren.

Gezond Verstand is een blad voor iedereen die objectief en waarheidsgetrouw geïnformeerd wil worden over wat er gebeurt in de wereld. Een blad met serieuze, kwalitatief hoogstaande journalistiek ter bevordering van een burgerschap met gezond verstand

Wordt vervolgd

We zijn ons er goed van bewust dat er meer bronnen zijn. We willen echter wel elke bron eerst onderzoeken en zullen deze lijst dan ook later uitbreiden.

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reageren

Wil je reageren, dan kan dat hieronder. Het email-adres verschijnt niet zichtbaar op de pagina. Alle reacties worden eerst getoetst, dus er kan enige tijd zitten tussen je reactie en plaatsing. Wil je anoniem reageren, dan kun je als mailadres invullen: doeikmaarniet@gmail.com. Anonieme reacties worden wel extra beoordeeld.

Geplaatste links openen gebeurt onder eigen verantwoording! Wees altijd voorzichtig met links en het geven van persoonlijke informatie! Plaatsing van een reactie betekent niet automatisch dat we het met de inhoud eens zijn. We zijn gewoon tegen censuur, al worden reacties die niet voldoen aan onze huisregels niet geplaatst.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.